Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Doktor Martin se i u četvrtoj sezoni pokušava snaći u Cornwallu
Četvrta sezona britanske dramsko-humoristične serije na naše male ekrane stiže u srijedu, 19. listopada

Doktor Martin se i u četvrtoj sezoni pokušava snaći u Cornwallu

U srijedu 19. listopada na Drugom HRT - HTV 2 u 11 sati prikazuje se prva epizoda četvrte sezone serije Doktor Martin. Britanska dramska serija s elementima komedije s Martinom Clunesom u glavnoj ulozi svojevrsni je spin-off komedije Spas za Grace iz 2000., nastala prema liku dr. Martina Bamforda. Radnja je smještena u fiktivno selo Portwenn na engleskoj obali.

U četvrtoj sezoni, nakon bolne odluke da otkaže vjenčanje s Louisom, život u prelijepome mjestašcu Portwennu na atlantskoj obali na sjeveru engleskoga Cornwalla postaje još dramatičniji za dr. Martina Ellinghama.

Louisa je dobila posao učiteljice u Londonu i Martin se počinje pitati što ga još drži u Cornwallu. Zasigurno ne ubitačno iritantni pacijenti. Zasigurno ne udvaranje ljekarnice Tishell. Martin uviđa da želi li se izvući iz Cornwalla mora pobijediti svoju Ahilovu petu - fobiju od krvi.

U prvoj epizodi suprug gđe Tishell, Clive, vraća se supruzi i žali dr. Martinu na oslabjeli sluh. Martinova negdašnja djevojka dr. Edith Montgomery pomaže njegovu pacijentu i između bivšeg para odmah izbija nesuglasica glede potrebe za operacijom. Epizoda završava Louisinim povratkom i neočekivanim novostima: Louisa nosi Martinovo dijete.

U seriji glume Martin Clunes (dr. Martin Ellingham), Caroline Catz (Louisa Glasson), Katherine Parkinson (Pauline), Stephanie Cole (teta Joan Norton), Ian McNeice (Bert Large), Joe Absolom (Al Large), Selina Cadell (gđa Tishell).

Scenarij potpisuje Jack Lothian, a režiju Ben Bolt.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala