Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 16.10.
Novi nastavci showa "Supertalent" i sportske dokumentarne serije te velik izbor filmova različitih žanrova

TV Preporuke dana – Nedjelja 16.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Posljednji ples, HTV 2 u 20:15 sati
Dok uprava tvrdi da je ovo posljednja sezona Phila Jacksona u Chicagu, on se i dalje čini kao jedini trener koji može ovu jedinstvenu skupinu nadarenih igrača odvesti do još jednog naslova prvaka.

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Na rasporedu je četvrta audicijska emisija, a još tri zlatna gumba ostala su neiskorištena. Zahvaljujući Maji i voditeljskom paru Igoru i Frani, dva sretna kandidata već su rezervirala svoje mjesto u polufinalu, a preostali članovi žirija još uvijek strpljivo čekaju da ih netko obori s nogu. Novu priliku za to dobit će već u nedjelju kada će se pred njima odigrati deset novih i uzbudljivih točaka.

FILMOVI

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, HTV 1 u 20:15 sati
Godina je 1957. i prošlo je puno vremena od posljednje avanture profesora Jonesa (Harrison Ford). On svoje dane provodi vodeći tihi i miran život profesora, ali zov avanture još jednom je jači. Uskoro se Indiana nađe u potrazi sa kristalnom lubanjom za koju se priča da posjeduje tajanstvene moći. Na putu mu stoji Sovjetski Savez i prelijepa, ali okrutna Irina Spalko (Cate Blanchett).

Brzi i žestoki 7, RTL u 20:15 sati
Sve je počelo prije 15 godina i nitko nije mogao predvidjeti dokle će dovesti priča o grupi uličnih trkača u istočnom dijelu Los Angelesa i da će ista postati jedan od najuspješnijih i najpopularnijih filmskih serijala svih vremena! Radnja počinje više od godinu dana nakon prošlog filma te povratka Domove (Vin Diesel) i Brianove (Paul Walker) ekipe u Ameriku poslije oprosta.

Leon Profesionalac, Doma TV u 21:40 sati
Ovaj film bio je američki debi kultnog francuskog redatelja Luca Bessona i po mišljenju mnogih kritičara možda tada i njegov najbolji film. Nakon što joj je cijela obitelj ubijena jedini spas pred ubojicama je njezin samozatajni susjed Leon. On je naime profesionalni ubojica koji zavoli djevojčicu te se odluči osvetiti ubojicama njezine obitelji.

Kingsman: Zlatni Krug, RTL u 22:50 sati
Nakon velikog uspjeha filma Kingsman: Tajna služba iz 2015. godine stiže nastavak s Taronom Egertonom i Colinom Firthom u glavnim ulogama, a pridružili su im se Julianne Moore, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones i Elton John.

Mamurluk, Nova TV u 22:50 sati
Dva dana prije vjenčanja Doug (Justin Bartha) odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Philom i Stuom (Bradley Cooper i Ed Helms) te budućim šogorom Alanom (Zach Galifianakis) na ludu momačku večer. Međutim, kada se trojica momaka sljedećeg jutra probude s nezapamćenim mamurlukom, nitko od njih ne može se ničega sjetiti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala