Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bruce Willis u lovu na Johna Travoltu u filmu Paradise City
Novi akcijski film uskoro stiže u kina, danas je predstavljen prvim trailerom

Bruce Willis u lovu na Johna Travoltu u filmu "Paradise City"

Saban Films je objavio najnoviji trailer za Paradise City, svoj nadolazeći akcijski film, u kojem glavne uloge imaju legendarni glumci Bruce Willis i John Travolta. Novoobjavljeni trailer najavljuje nam film prepun akcije i rivalstvo između dva glavna lika.

Paradise City donosi priču o lovcu na ucjene Ianu Swanu (Willis), kojeg upucaju te pretpostave da je mrtav nakon što nestane u vodama Mauija. Nakon njegove tragične smrti, njegov se sin Ryan (Blake Jenner) i njegov bivši partner (Stephen Dorff) udružuju s lokalnom detektivkom (Praya Lundberg), kako bi pronašli njegove ubojice.

Ryan i njegov tim nađu se pod prijetnjom od okrutnog i nemilosrdnog moćnika (Travolta) te se čini kako su u bezizlaznoj situaciji. No kada stignu u zaštićenu i izoliranu zajednicu Paradise Cityja, nailaze na neočekivanog saveznika, koji bi im mogao donijeti upravo onu prednost koja im je bila potrebna.

Unatoč tome što je Willis nedavno objavio kako odlazi u mirovinu nakon teške zdravstvene dijagnoze, koja mu stvara kognitivne poteškoće i utječe na centar za govor, glumac je ipak prije mirovine snimio još nekoliko filmova, a Paradise City je jedan od nekolicine Willisovih filmova koje ćemo još imati prilike vidjeti.

Redateljsku palicu filma drži Chuck Russell, koji je također surađivao na scenariju, zajedno s Coreyjem Largeom i Edwardom Drakeom. Film će biti objavljen u kinima, digitalno i na zahtjev već 11. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala