Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jodie Whittaker spremna za posljednju bitku u najavi specijala serije Doctor Who
Finalna epizoda u kojoj će se Whittaker naći kao Doktorica stiže ovog listopada

Jodie Whittaker spremna za posljednju bitku u najavi specijala serije "Doctor Who"

Specijalna epizoda serije Doctor Who, u kojoj će se posljednji puta Jodie Whittaker naći u naslovnoj ulozi, predstavljena je prvim trailerom. Epizoda nosi naziv The Power of the Doctor, a na male ekrane trebala bi stići već ovog listopada.

U traileru čujemo glas Mastera (Sacha Dhawan), koji najavljuje Doktoričin kraj. "Ovo je dan kada ćeš zauvijek biti izbrisana!", govori Master Doktorici, koja se nalazi pred novom regeneracijom.

Prvi kadrovi specijalne epizode također nam otkrivaju misterij koji očekuje Doktoricu i njene suputnike: nekoliko vodećih svjetskih seizmologa je nestalo, kao i 15 najvrijednijih slika na svijetu. Yaz (Mandip Gill) upozorava Doktoricu kako je to sigurno zamka za nju, ali ona mora krenuti u akciju kako bi spasila svijet.

U specijalu ćemo također vidjeti stare Doktoričine neprijatelje, Daleke, a vraćaju se i stalni članovi postave zadnjih nekoliko sezona, John Bishop kao Dan i Jacob Anderson kao Vinder. Njima će se pridružiti i Janet Fielding te Sophie Aldred, koje su glumila Doktorove suputnice u originalnoj seriji tijekom 80-ih.

Whittaker će se u ovoj specijalnoj epizodi posljednji puta naći u ulozi Doktorice, a od nje će sonični odvijač preuzeti Ncuti Gatwa, koga ćemo u 14. sezoni gledati tek 2024. godine.

Što sve čeka naše junake doznat ćemo 23. listopada kada epizoda The Power of the Doctor stigne na male ekrane.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala