Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chloë Grace Moretz u borbi za opstanak u uvrnutoj ZF seriji The Peripheral
Amazonova streaming platforma predstavila je prvi trailer za svoju nadolazeću ZF triler seriju

Chloë Grace Moretz u borbi za opstanak u uvrnutoj ZF seriji "The Peripheral"

Prime Video je nedavno otkrio službeni trailer za svoju nadolazeću znanstveno-fantastičnu triler seriju The Peripheral. Glavnu ulogu u seriji ima Chloë Grace Moretz kao mlada žena iz 2032. godine, koja putuje u 2099. pomoću virtualnih simulatora, tzv. Simova, kako bi na brzinu zaradila i platila troškove liječenja njene bolesne majke.

Seriju je stvorio Scott Smith, a temelji se na istoimenom bestseler romanu iz 2014., autora Williama Gibsona. Trailer za The Peripheral otkriva ulaštenu znanstveno-fantastičnu priču, koja kritizira ljudsku nemjerljivu opsesiju s tehnologijom.

Trailer počinje s Flynne Fisher (Moretz), koja odlučuje pomoći svom bratu Burtonu (Jack Reynor) te ulazi u Sim kako bi ga testirala. U virtualnoj simulaciji Flynne proživljava futurističku verziju Londona u 2099. godini pomoću avatara. No stvari se polako počnu okretati na gore kada se simulacija počne prelijevati u njenu stvarnost.

Tvorci serije Westworld, Lisa Joy i Jonathan Nolan, na seriji The Peripheral rade kao izvršni producenti. Gary Carr, Eli Goree, JJ Feild, T’Nia Miller, Charlotte Riley, Alex Hernandez, Adelind Horan, Amber Rose Revah i Austin Rising su dio glavne glumačke ekipe, a u gostujućim se ulogama nalaze Louis Herthum, Chris Coy, Alexandra Billings, Melinda Page Hamilton i Katie Leung.

Premijera serije The Peripheral očekuje se 21. listopada na Prime Video streaming platformi.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala