Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao službeni trailer za Wednesday, u najavi Christina Ricci u novoj ulozi
Krajem studenog na Netflix stiže nova verzija obitelji Addams

Stigao službeni trailer za "Wednesday", u najavi Christina Ricci u novoj ulozi

Foto: YouTube

Netflix je ovih dana na New York Comic Conu objavio prvi službeni trailer za svoju novu zabavnu horor seriju Wednesday.

Nakon teaser trailera objavljenog sredinom kolovoza sad možemo vidjeti nove scene koje otkrivaju više o radnji, ali i u kojim ulogama su se našli neki od glumaca: tako se komičar Fred Armisen nalazi u ulozi ujaka Festera, a Christina Ricci, koju smo u ulozi Wednesday Addams gledali u filmovima Obitelj Addams i Obitelj Addams 2 1990-ih, sada glumi učiteljicu Marilyn Thornhill s Nevermore Academy u koju ide nova Wednesday Addams (Jenna Ortega).

U osam epizoda pratimo Wednesday dok pohađa Nevermore Academy te usput rješava mnogo zagonetnih slučajeva, a najveći pothvat bit će rješavanje tajanstvenog krvavog pohoda koji terorizira lokalni grad i u koji su upleteni njezini roditelji. Naravno, sve to dok se nosi i s klasičnim mukama odrastanja i sklapanjem novih prijateljstva.

U glavnim ulogama su Catherine Zeta-Jones kao Morticia Addams, Luis Guzmán kao Gomez Addams i Gwendoline Christie kao ravnateljica Larissa Weems, dok ostatak glumačke ekipe čine Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer i Riki Lindhome. Miles Millar i Al Gough su showrunneri i izvršni producenti, a Tim Burton režirao je prve četiri epizode te je također izvršni producent.

Serija Wednesday na Netflix premijerno stiže 23. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala