Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Harbour je Djed Božićnjak željan krvi u prvom traileru za Violent Night
Ovih se blagdana David Harbour kao Djed Božićnjak osvećuje onima koji su na listi "zločestih"

David Harbour je Djed Božićnjak željan krvi u prvom traileru za "Violent Night"

Blagdanska sezona je pred vratima, a Universal Pictures nam ovih blagdana donosi jedan malo drugačiji božićni film. Violent Night, u kojem glavnu ulogu ima David Harbour, ovih je dana predstavljen prvim trailerom, koji najavljuje krvavo blagdansko vrijeme.

Trailer nam predstavlja Harboura u ulozi alkoholiziranog Djeda Božićnjaka, koji pod utjecajem kreće dijeliti poklone. Jedna je obitelj posebno uzbuđena radi ovogodišnjeg Božića jer je njihova kći dobila izravnu liniju do Djedice.

Isprva se čini kako ništa ne može poći po zlu za ovaj savršeni trojac, ali kako nam trailer otkriva, sve što može poći krivo na kraju i pođe. Napeta, akcijska priča koja slijedi Djedicu pretvara u nenamjernog akcijskog junaka koji se nađe usred drame koja se odvija te večeri.

Radnja filma usmjerena je na imućnu obitelj čiji je Božić preokrenut naopačke kada grupa plaćenika provali na njihovo imanje. Plaćenici drže obitelj kao taoce, ali i njima se sprema neočekivano iznenađenje: Djed Božićnjak. Kada shvati u kakvoj se situaciji obitelj nalazi, Djedica mijenja svoje planove kako bi pomogao spasiti obitelj.

Pat Casey i Josh Miller su zajednički napravili scenarij, a redateljsku palicu drži Tommy Wirkola. Glumačku ekipu, uz Harboura, čine John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson i Beverly D’Angelo.

Film Violent Night će se u kinima naći 2. prosinca ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala