Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže spin-off serija o doktoru Watsonu
Vječiti pomoćnik velikog Sherlocka Holmesa dobit će svoju vlastitu seriju, bez velikog detektiva

Stiže spin-off serija o doktoru Watsonu

Otkako je Arthur Conan Doyle svijetu predstavio najvećeg detektiva na svijetu smo kroz mnogobrojne filmske i televizijske adaptacije imali priliku pratiti Sherlocka Holmesa i njegovog pomoćnika doktora Watsona. No CBS ovog puta planira napraviti seriju usmjerenu isključivo na dr. Watsona.

Jednostavnog naziva Watson, serija će biti snimana prema scenariju koji radi Craig Sweeny, jedan od ključnih izvršnih producenata nekoliko sezona serije Sherlock i Watson, također CBS-ove serije, koja je klasičnoj priči dala modernu verziju.

I dok je u finalnim epizodama serije Sherlock i Watson, Sherlock odglumio vlastitu smrt kako bi Odin Reichenabach dobio ono što zaslužuje i završio u zatvoru, u novoj seriji Sherlock bi trebao zaista biti mrtav, a radnja serije smještena godinu nakon njegov smrti.

U novoj seriji dr. John Watson vraća se svojoj karijeri u medicini kao šef klinike posvećene liječenju rijetkih bolesti. No serija je opisana kao "medicinska drama sa snažnom istražiteljskom crtom" tako da očekujemo da će se pametni doktor sa strane baviti i s istraživanjem zločina.

Serija Watson nije jedini spin-off Doyleovih klasičnih priča koji ćemo imati prilike gledati: uskoro se očekuje izlazak filma Enola Holmes 2, u kojem Henry Cavill glumi Sherlocka. Također su se proširile neke glasine kako će Robert Downey Jr. u još jednom filmu glumiti poznatog detektiva te da navodno on planira neke spin-off projekte, ali to za sada nije službeno potvrđeno.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala