Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odlični rezultati gledanosti za povijesni crossover tri Law & Order serije
Gledanost premijernih epizoda viša je od mnogih epizoda proteklih sezona

Odlični rezultati gledanosti za povijesni crossover tri "Law & Order" serije

Foto: YouTube / Twitter

NBC-jev poseban povijesni trosatni crossover serija Law & Order bio je najgledaniji i najbolje ocijenjeni sadržaj za večer kad je emitiran, službeni su podaci gledanosti koje navodi Variety.

22. rujna od 20 do 23 sata prema istočnoameričkom vremenu emitirane su premijere Law & Order serija: 3. sezona serije Organized Crime, 24. sezona Odjela za žrtve i 22. sezona originalne serije Zakon i red. U tri dana na glavnom kanalu i na streamingu svaka od te tri epizode nadmašila je očekivanja te prosječnu i ukupnu gledanost zadnje četiri epizode prethodne sezone svake od te tri serije.

Interes za serije koje je osmislio Dick Wolf ne pada, već nastavlja rasti što dokazuje i konstantna odlična gledanost. NBC je potvrdio i kako je premijera 3. sezone serije Organized Crime nadmašila gledanost većine epizoda iz prethodne sezone. Nakon premijere crossovera na NBC-u, epizode su se dan kasnije našle na streaming servisu Peacock.

Scenarij trosatnog crossovera napisali su Rick Eid (Zakon i red) i Gwen Sigan (Chicago P.D.), a radnja počinje ubojstvom tajanstvene djevojke nakon kojeg se detektiv Frank Cosgrove (Jeffrey Donovan) udružio s detektivom Jalenom Shawom (Mehcad Brooks) kako bi pronašli ubojicu. Potom su u pomoć pozvani kapetanica Olivia Benson (Mariska Hargitay) i detektiv Elliot Stabler (Christopher Meloni), a pronalaskom ključnih dokaza u priču su ušli Jack McCoy (Sam Waterston) i državni tužitelj Nolan Price (Hugh Dancy).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala