Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Velika promjena u Zmajevoj kući razljutila obožavatelje
Ključan trenutak iz knjige Georgea R. R. Martina promijenjen je u seriji

Velika promjena u "Zmajevoj kući" razljutila obožavatelje

Foto: YouTube

Još jedna epizoda HBO hit serije Zmajeva kuća istovremeno je oduševila, ali i razljutila obožavatelje.

Serija koja se temelji na knjigama Georgea R. R. Martina u sedmoj je epizodi izmijenila jedan ključan događaj koji je utjecao na mnoge likove, te na tijek radnje. Slijede SPOILERI.

Nakon smrti Lady Laene Velaryon (Nanna Blondell) došlo je do ponovnog susreta princeze Rhaenyre Targaryen (Emma D'Arcy) i njezinog ujaka Daemona Targaryena (Matt Smith) koji se odluče vjenčati jer Rhaenyra vjeruje da će to učvrstiti njezino pravo na prijestolje. Njih dvoje odluče se urotiti protiv njezinog trenutnog supruga Laenora Velaryona (John Macmillan) i to tako što će nagovoriti njegovog ljubavnika Qarla Correya (Arty Froushan) da ga u dvoboju ubije u zamjernu za zlato i lagodan život.

Iako scene nakon dvoboja daju naslutiti kako je Qarl to uistinu i učinio, kasnije doznajemo da je tijelo prikazano nakon dvoboja lažno – sve kako bi Laenor lažirao svoju smrt i otišao s Qarlom u nepoznatom smjeru. Navedeno je veliki iskorak od knjige u kojoj Daemon plaća Qarlu nakon ubojstva, a mijenja i dinamiku oko Rhaenyre jer umjesto krvnice ona s Daemonom ispada jedna od najmilosrdnijih osoba u Westerosu.

Seriju je osmislio Ryan J. Condal koji u gornjem videu o epizodi sedam govori o idejama za snimanje, a u ostalim također važnim ulogama su Olivia Cooke, Paddy Considine, Rhys Ifans, Fabien Frankel, Steve Toussaint i Eve Best.

Zmajeva kuća premijerno se prikazuje ponedjeljkom u 3 ujutro, odnosno kasnije istog dana u udarnom terminu u 20 sati. U nastavku pogledajte najavu sljedeće, osme epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala