Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ryan Reynolds i Hugh Jackman u videu raščistili nedoumice oko novog Deadpoola
Potvrdili su da Wolverine iz "Deadpoola 3" nema veze s "Loganom" te da neće dirati tu radnju

Ryan Reynolds i Hugh Jackman u videu raščistili nedoumice oko novog "Deadpoola"

Foto: YouTube

Wolverineov povratak pokrenuo je mnoga pitanja kod Marvelovih obožavatelja, a sad su glavne zvijezde tu kako bi odgovorili na važna pitanja!

Nakon objave Ryana Reynoldsa prije koji dan o tome da će se u novom nastavku Deadpoola pojaviti Hugh Jackman kao Wolverine, glumac je objavio novi video u kojem je s Jackmanom ispričao detalje za Deadpool 3.

Glumački dvojac (i dobri prijatelji) na početku videa pozdravili su gledatelje i rekli kako će odgovoriti na pitanja koja nas muče, uključujući kako to da je Wolverine živ nakon što je u filmu Logan proglašen mrtvim, kako će se uklopiti u MCU i kakve sve to veze ima s multiverzumom. I kad pomislite da ćete stvarno čuti neke odgovore, počinje pjesma grupe Wham! Wake Me Up Before You Go-Go zbog koje ne čujemo što pričaju.

Redatelj Logana James Mangold nakon prijašnje objave na Twitteru je objavio kratki GIF u kojem se jasno vidi Wolverineova brutalna smrt što su neki protumačili kako mu se nije svidjelo što se lik vraća u neki drugi film i negira radnju Logana. Mangold se nakon toga javio da objasni što je mislio: „Ajme! Svi se skulirajte. Samo se šalim! Pa sve je u redu. Logan će uvijek biti tu. Bilo da je riječ o multiverzumu ili prequelu, nekakvoj novoj vremenskoj liniji ili crvotočini… jedva čekam vidjeti kakvu ludost spremaju moji dragi prijatelji Ryan Reynolds i Hugh Jackman!“

Originalna Reynoldsova objava od 27. rujna ima već preko 10 milijuna pregleda na YouTubeu. Deadpool 3 neće biti poseban samo po Wolverineu, već i po tome što će lik Deadpoola konačno postati dio Marvel Cinematic Universea.

Deadpool 3 u kinima očekujemo 6. rujna 2024. godine, režirat će ga Shawn Levy koji je s Reynoldsom radio na filmovima Free Guy i Projekt Adam, a scenaristi Deadpoola i Deadpoola 2 Rhett Reese i Paul Wernick vraćaju se pisanju scenarija i za treći film.

Predsjednik Marvel Studiosa Kevin Feige ranije je rekao kako je u multiverzumu sve moguće tako da ne sumnjamo da će se Jackmanov Wolverine odlično uklopiti u radnju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala