Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glavni negativac Namor u nastavku Black Panther je mutant
Mutanti konačno i službeno stižu u Marvel Cinematic Universe u filmu "Black Panther: Wakanda Forever"

Glavni negativac Namor u nastavku "Black Panther" je mutant

Foto: YouTube

Konačno – mutanti stižu u Marvel Cinematic Universe i to s filmom Black Panther: Wakanda Forever!

Ovog studenog u kina stiže nastavak hita Black Panther iz 2018. godine te će prvi put službeno uvesti MCU lik koji je mutant. Glumac Tenoch Huerta potvrdio je za portal Empire da je njegov lik negativca Namora mutant. Podsjetimo, prava na priče o mutantima ranije je imao studio 20th Century Fox za X-Men filmove, ali nakon Disneyeve akvizicije Foxa njihovi su Marvelovi likovi došli u Marvel Studios pa u Marvel Cinematic Universe. Prvog mutanta službeno smo vidjeli u finalu Disney+ serije Ms. Marvel u kojem je otkriveno kako je naslovna superjunakinja Kamala Khan gotovo sigurno mutant.

U nastavku Wakanda Forever Namor vlada podzemnim kraljevstvom Talocan te dolazi u sukob s Wakandom i to zbog T'Challine (Chadwick Boseman) odluke u prvom filmu da Wakandina tajna bude podijeljena sa svijetom. Redatelj i scenarist Ryan Coogler ovih je dana objasnio kako je originalna zamisao bila da se Namor sukobi s T'Challom, ali zbog tragične Bosemanove smrti studio je odlučio kako neće uzimati drugog glumca pa je Coogler u scenarij za nastavak uklopio T'Challinu smrt.

Predsjednik Marvel Studios Kevin Feige već je rekao kako je puno prerano da se odabere novi glumac za tu ulogu. „Stan Lee uvijek je govorio da Marvel predstavlja svijet iza naših prozora. Razgovarali smo o tome kako, koliko god su naši likovi i priče čudesni i fantastični, sve što radimo ima i svoj ljudski element s kojim se možemo povezati. Svijet još tuguje za gubitkom Chada i Ryan je to pretočio u priču“, dodao je Feige.

Black Panther: Wakanda Forever u Hrvatskoj ima službeni prijevod Black Panther: Wakanda zauvijek i u kina nam stiže 10. studenog. Uz Huertu glume Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Winston Duke, Florence Kasumba, Dominique Thorne i Michaela Coel.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala