Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pedro Pascal i Bella Ramsey u apokaliptičnom svijetu serije The Last of Us
Nova HBO serija televizijska je adaptacija istoimene video igre

Pedro Pascal i Bella Ramsey u apokaliptičnom svijetu serije "The Last of Us"

HBO je napokon predstavio prvi trailer za željno iščekivanu televizijsku adaptaciju The Last of Us, omiljene video igre o pronalaženju obitelji unutar zombi apokalipse. Trailer nam predstavlja glavne likove, koje glume kolege iz serije Igra prijestolja, Pedro Pascal i Bella Ramsey.

Pascal se nalazi u ulozi Joela, sredovječnog čovjeka koji postane specijalist za dostave nakon što ubojiti virus pobije skoro cijelo čovječanstvo.

Baš kao i u originalnoj igri, serija je usmjerena na Joela koji prati Ellie (Ramsey) do laboratorija u kojem znanstvenici mogu raditi istraživanja njene krvi jer je očito Ellie imuna na virus. Njeno tijelo moglo bi biti ključno u pronalasku lijeka i stvaranju novog društva. Priča ih prati dok navigiraju kroz ruševine SAD-a, izbjegavajući vrlo agresivne Zaražene. Istovremeno se moraju nositi s drugim preživjelima, od kojih su neki spremni na sve kako bi se opskrbili i osigurali vlastito preživljavanje.

Unatoč tome što postoji mnoštvo priča o zombijima u današnje vrijeme, The Last of Us je osvojio milijune obožavatelja radi vrlo emotivne priče. Dok rade zajedno kako bi preživjeli, Joel i Ellie stvore neraskidivu vezu.

Tvorci originalne igre Neil Druckmann i Craig Mazin također su i tvorci serije, a na njoj rade i kao izvršni producenti. The Last of Us se na malim ekranima očekuje sljedeće godine, ali točan datum izlaska još nije poznat.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala