Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi glumci i nove spletke u nastavku Zmajeve kuće
Šesta epizoda serije donijela je velike promjene u Westeros

Novi glumci i nove spletke u nastavku "Zmajeve kuće"

Foto: YouTube

Čini se kako je svaka epizoda serije Zmajeve kuće šokantnija od prethodne.

Šesta epizoda, prikazana jučer, napeto se očekivala jer je u njoj najavljen vremenski skok od 10 godina pa smo u nekim ulogama dobili nove glumce: Emma D'Arcy zamijenila je omiljenu Milly Alcock kao princezu Rhaenyra Targaryen, Olivia Cooke također odličnu Emily Carey kao kraljicu Alicent Hightower, John Macmillan došao je u ulogu Ser Laenora Velaryona umjesto Thea Natea, a Nanna Blondell odlično je odigrala odraslu Lady Laenu Velaryon umjesto Savannah Steyn.

Navedena epizoda sa sobom je donijela nekoliko tragičnih smrti za koje i producenti priznaju da su im bile stresne, predstavljen nam je novi spletkar i negativac Larys Strong (Matthew Needham) za kojeg smo u petoj epizodi mogli naslutiti da će stvarati probleme, suočeni smo s velikom promjenom strana kod Ser Cristona Colea (Fabien Frankel), a vidjeli smo i glumački debi sina Davida Tennanta: Ty Tennant utjelovio je princa Aegona Targaryena. Presjek i analizu epizode sa službenog HBO kanala možete pogledati u nastavku, a na kraju članka službenu najavu za sedmu epizodu.

S novom epizodom u fokusu nisu više samo sukobi među vladajućima, već i sljedeća generacija: djeca Targaryen. Budući da se Rhaenyra i Alicent trenutno ne podnose, sukob se prenio i na njihovu djecu – onu koja će se jednog dana vrlo vjerojatno boriti zajedno. Kontrast između dvije obitelji vidi se i po izgledu djece: Aegon (Tennant), Helaena (Evie Allen) i Aemond (Leo Ashton) imaju tipičnu bijelu Targaryen kosu, dok Rhaenyrini dječaci Jacaerys (Leo Hart) i Lucerys (Harvey Sadler) imaju smeđu. Sukobi su značajni i u treningu dječaka jer Cole puno više pažnje posjećuje Alicentinoj djeci, dok Rhaenyrinu zanemaruje.

U najavi za sedmu epizodu možemo vidjeti kako nas čeka još izdaja, zmajeva i sukoba. U ostalim (ništa manje važnim) ulogama su Paddy Considine, Matt Smith, Rhys Ifans, Graham McTavish i Gavin Spokes.

Zmajeva kuća premijerno se prikazuje ponedjeljkom u 3 ujutro, odnosno kasnije istog dana u udarnom terminu u 20 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala