Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflixova najava za Enola Holmes 2: Millie Bobby Brown uzima svoj prvi slučaj
U samo dva dana najava za nastavak hit filma iz 2020. skupila je skoro 2 milijuna pregleda na YouTubeu

Netflixova najava za "Enola Holmes 2": Millie Bobby Brown uzima svoj prvi slučaj

Foto: YouTube

Millie Bobby Brown je u akciji u napetom prvom traileru za Enola Holmes 2, nastavak kriminalističke avanture Enola Holmes iz 2020. godine koja je osvojila gledatelje.

Netflix je u sklopu svog Tudum virtualnog događaja za obožavatelje objavio i trailer za dugo očekivani nastavak o Enoli Holmes (Brown), mlađoj sestri puno poznatijeg Sherlocka Holmesa, koja u novom filmu postaje ozbiljna detektivka i otvara svoju agenciju.

"Moje ime je Enola Holmes i pokrenula sam detektivsku agenciju", kaže nam Millie Bobby Brown u najavi nakon čega slijedi pogled na nekoliko potencijalnih klijenata koji i dalje propitkuju Enoline kvalifikacije: njezine godine, njezin spol i hoće li možda njezin poznatiji brat Sherlock (Henry Cavill) pomagati na slučaju.

Ipak, Enola će dobiti svoj prvi pravi slučaj te morati pronaći nestalu djevojku, a na putu do rješenja nalazi se slučaj njezinog brata Sherlocka. Jesu li slučajevi povezani? Mogu li sestra i brat pomoći jedno drugome?

Uz Brown i Cavilla koji ponavljaju svoje uloge, tu su ponovno i Helena Bonham Carter kao njihova majka Eudoria Holmes, Louis Partridge kao potencijalna Enolina ljubav Tewkesbury, Adeel Akhtar je inspektor Lestrade, a Susan Wokoma je Edith, poznata britanska sufražetkinja, spisateljica kazališnih komada i majstorica borilačkih vještina. Režiju ponovno potpisuje Harry Bradbeer, a scenarij Jack Thorne i Nancy Springer.

Enola Holmes 2 ekskluzivno na Netflix stiže 4. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala