Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Upoznajte profesora Joea u najavi za 4. sezonu serije You
Netflix je predstavio kratki teaser i objavio datume nove sezone koja će biti podijeljena u dva dijela

Upoznajte profesora Joea u najavi za 4. sezonu serije "You"

Foto: YouTube

Četvrta sezona Netflixove psihološke triler serije You ima službeni datum izlaska i kratku najavu!

Ovog je vikenda na društvenim medijima potvrđeno kako će nova sezona biti podijeljena u dva dijela te da će prvi dio biti dostupan 10. veljače, a drugi dio 10. ožujka 2023. godine. Kratki teaser trailer nagoviješta novo zanimanje i identitet glavnog lika kojeg je utjelovio Penn Badgley, a tu je i desetak novih lica koje ćemo upoznati u četvrtoj sezoni uz Tati Gabrielle koja ponavlja ulogu Marienne.

U promo najavi za novu sezonu koja je snimana u Londonu nalazimo Joea (Badgley) koji se sad nalazi u Ujedinjenom Kraljevstvu s novim identitetom. U videu čujemo da odbacuje identitet ljubaznog prodavača knjiga iz New Yorka, trgovca iz Los Angelesa i vjernog supruga iz predgrađa kako bi postao profesor Jonathan Moore – novi identitet, novi kontinent i prošlost je pokopana. Zasad.

Uz Badgleya i Gabrielle u novoj sezoni u stalnoj glumačkoj postavi su Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman i Ed Speleers, dok se u manjim ulogama pojavljuju Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter i Adam James. Serija je snimljena prema knjigama Caroline Kepnes koju su Greg Berlanti i Sera Gamble adaptirali za televiziju.

Prva sezona serije You premijerno je stigla u rujnu 2018. na Lifetime koji je odobrio i drugu sezonu da bi je potom otkazao, ali ju je pokupio Netflix i stigla je u prosincu 2019. godine sa svim epizodama. Netflix je u siječnju 2020. najavio treću sezonu koja je došla nešto kasnije zbog pandemije tako da je postala dostupna tek od 15. listopada prošle godine. Četvrta sezona bit će prva koja dolazi u dva dijela.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala