Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kako spasiti Jacksonove londonske koncerte?
Organizatori su na mukama - smišljaju tribute za preminulog Kralja kojim bi ipak napunili O2 Arenu

Kako spasiti Jacksonove londonske koncerte?

PIŠE: Dario Petruševski

Dok tabloidi iz sata u sat izvještavaju o novim detaljima vezanima uz smrt Michaela Jacksona, organizatori njegovih koncerata u londonskoj O2 Areni muku muče s povratom novca. Ukupna svota koju moraju isplatiti procjenjuje se na 750 milijuna funti, pa organizatori pokušavaju održati neke koncerte, ali ne mogu naći nešto barem približno zanimljivo kao što je povratak Kralja, a što bi publiku odvratilo od potraživanja novca za ulaznice.
 
Jedan od prijedloga navodno je bio da neke koncerte održi Janet Jackson, no prijedlog je brzo propao. Michaelova sestra je prošle godine zbog bolesti otkazala vlastitu turneju, a brat je navodno nije htio uključiti u svoje povratničke koncerte, već je kao posebnu gošču pozvao Madonnu. Ona bi se, pišu američki mediji, trebala pridružiti brojnim zvijezdama na koncertu u Michaelovu čast, ali on neće moći biti tako brzo organiziran (njegova serija koncerata trebala je početi za dva tjedna).
 
 
Michael Jackson u trenutku potpisivanja ugovora nije znao da se obvezuje na 50 koncerata. "Mislio sam da će ih biti deset", priznao je prijateljima, ali je nakon dugog razgovora s organizatorima ipak pristao na projekt koji je trebao oboriti sve rekorde, i po zaradi i po produkciji. Agencija Getty Images ovih je dana objavila posljednje fotografije Michaela Jacksona, snimljene samo 48 sati prije njegove smrti. Na njima se vidi kako Jackson na pozornici s plesačima obavlja posljednje pripreme za koncerte, a navodno postoji i video materijal s proba koji će, piše The Sun, biti objavljen čim se riješe njegova autorska prava.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala