Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 24.9.
Večeras počinje 9. sezona popularnog showa "Supertalent", a na izbor ima i raznih nagrađivanih filmova!

TV Preporuke dana – Subota 24.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Velika pozornica Supertalenta zagrijana je i spremna za nove talente, a subota, 24. rujna rezervirana je za prvu epizodu u kojoj će gledatelji imati prilike vidjeti nastupe prvih osmero kandidata koji će ove godine probiti led i otvoriti devetu sezonu!

FILMOVI

Svjetlo između oceana, HTV 1 u 20:15 sati
Nakon četiri godine borbe na zapadnoj fronti, Tom Sherbourne vraća se u Australiju i preuzima posao svjetioničara. Na ovaj izolirani otok, gdje brodovi za opskrbu dolaze jednom u sezoni, Tom dovodi svoju ženu Isabel. Njih dvoje bezuspješno pokušavaju osnovati obitelj. Jednog dana, nakon nekoliko spontanih pobačaja, Isabel začuje plač djeteta na obali.

Johnny English: Ponovno na zadatku - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha.

U tuđoj koži, RTL u 22:15 sati
Mitch i Dave su od djetinjstva najbolji prijatelji. Danas je Dave prezaposleni odvjetnik, pravi obiteljski čovjek i otac, a Mitch je tip bez obaveza. Za Mitcha, Dave ima sve, a Dave bi pak dao sve za malo mira i život bez stresa. Nakon jednog izlaska momci se sljedeće jutro bude svaki u tuđoj koži… i otkrivaju da priželjkivani život onog drugog nije baš onakav kakvog su zamišljali.

Udovice, Nova TV u 22:45 sati
Priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koji su ostali iza kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. Radnja je smještena u današnjem modernom, ali kriminalom dobro potresenom Chicagu, kada Veronica, Alice, Linda i Belle uzmu stvari u svoje ruke.

Dobri dileri iz Dallasa, HTV 1 u 23:10 sati
Električar i povremeni jahač bikova Ron Woodroof voli" težak" život: previše puši, pije, uzima kokain i naravno uživa u seksu. On je također i tipičan "seljak" sa rasističkom i homofobnom ideologijom. Kad se na poslu ozlijedi i završi u bolnici doznaje da ima HIV i da će umrijeti u roku 30 dana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala