Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 23.9.
Pred nama je večer s odličnim novim serijama i hit filmovima novijeg datuma!

TV Preporuke dana – Petak 23.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23. rujna.

SERIJE / EMISIJE

McDonald i Dodds, HTV 2 u 20:15 sati
Muškarac je ustrijeljen u napuštenoj vili jednog od najuglednijih industrijalaca u Bathu, izumitelja Maxtona Crocketta. Novopridošla viša inspektorica McDonald i narednik Dodds raspetljavaju zamršenu mrežu laži dok pokušavaju otkriti ubojicu.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 21:50 sati
Flemming Torp još nije prebačen u drugu postaju, a udovica Nancy Brinck pronađena je mrtva za upravljačem automobila. To znači da Dan i Flemming moraju riješiti posljednji slučaj kao tim.

Miriše na ljubav, RTL u 21:15 sati
Obitelji se prepiru oko vjenčanja i kako će ono izgledati. Serkan donosi važnu odluku o Balci, a Eda prisluškuje Serkanov poziv.

Stanje nacije, HTV 2 u 22:15 sati
Politička satira Zorana Šprajca vraća se na RTL nakon ljetne stanke!

Zaljev, HTV 2 u 23:25 sati
Kriminalistička hit-serija vraća se na male ekrane u svojoj trećoj sezoni. Narednica Jenn Townsend, nova obiteljska koordinatorica u Morecambeu, već se prvoga radnog dana susreće s truplom u zaljevu.

FILMOVI

Gospoda, HTV 1 u 21:10 sati
Od redatelja Guya Ritchieja dolazi sofisticirana akcijska komedija s velikim filmskim zvijezdama. Američki iseljenik Mickey Pearson je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera.

Nemilosrdni gadovi, RTL u 22:55 sati
Okupirana Francuska. Židovi. Nacisti. Nemilosrdni gadovi. Brad Pitt. Sve to, a i još više, ima novi film redatelja Quentina Tarantina koji će vas već od prve scene odvesti na jedinstveno filmsko putovanje.

Logan Lucky, Nova TV u 23:15 sati
Priča o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke. U glavnim su ulogama Channing Tatum i Adam Driver, a odličnu glumačku ekipu čine još i Daniel Craig, Riley Keough, Seth MacFarlane, Sebastian Stan, Katie Holmes i Katherine Waterston.

City Island, HTV 1 u 23:40 sati
Obitelj Rizzo bi puno bolje funkcionirala kad bi njeni članovi manje lagali. Otac Vince (Andy Garcia) je zatvorski čuvar, koji najviše uživa u večerima pokera i krije vanbračnog sina. Kćerka radi kao striptizeta, dok svi misle da je na koledžu. Sin nikome ne govori o svom neobičnom fetišu. Majka Joyce je stup obitelji, ali pošto je muž već dugo nije dotaknuo, sumnja da je poker izgovor za aferu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala