Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još izdaja i teških scena za gledatelje Zmajeve kuće prije velikog vremenskog skoka
Sljedeća epizoda nastavit će se čak 10 godina nakon događaja iz pete koja je jučer imala svoju premijeru

Još izdaja i teških scena za gledatelje "Zmajeve kuće" prije velikog vremenskog skoka

Foto: YouTube

Najnovija epizoda Zmajeve kuće dokazala je da vjenčanja u Westerosu ne mogu proći bez nasilja.

Peta epizoda, koja je jučer prikazana, ponovno je iznenadila gledatelje količinom nasilnih scena, izdaja i skrivenih poruka (koje govore o budućim događajima te u onima iz Igre prijestolja). Osim toga, ovo je bila zadnja epizoda u kojoj smo gledali Milly Alcock i Emily Carey kao princezu Rhaenyru i kraljicu Alicent – u šestoj nas epizodi čeka veliki vremenski skok od čak 10 godina kad će navedene uloge preuzeti Emma D'Arcy i Olivia Cooke.

Od toga da smo vidjeli kako je supruga princa Daemona (Matt Smith) ubijena, zdravlje kralja Viserysa (Paddy Considine) u još je većem nazadovanju, do kraljevskog vjenčanja između princeze Rhaenyre i Laenora Velaryona (Theo Nate) – ipak, jedna je osoba jednom scenom dominirala cijelom epizodom. Riječ je o kraljici Alicent Hightower koja je u manje od 30 sekundi pri ulasku na vjenčanje u svojoj zelenoj haljini nagovijestila desetljeća koja nam slijede.

Naime, nakon što kraljica nije stigla na samu ceremoniju vjenčanja, pojavila se točno u trenutku kad je kralj držao govor i ukrala pažnju svojom pojavom te se prvi put obratila Rhaenyri kao pokćerki, čime je lik Alicent doživio jednu od dosad najvećih preobrazbi u seriji. Simboličnost zelene boje nagoviješta njezinu priklonjenost u nadolazećem ratu, The Dance of the Dragons, koja je boja kuće Hightower.

HBO je objavio i najavu za šestu epizodu u kojoj možemo vidjeti još netrpeljivosti između kraljice i princeze, a nazivi narednih epizoda također nagoviještaju njihove daljnje sukobe (The Princess and The Queen, The Green Council, The Black Queen).

Zmajeva kuća premijerno se prikazuje ponedjeljkom u 3 ujutro, odnosno kasnije istog dana u udarnom terminu u 20 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala