Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 17.9.
Još jedna subotnja večer s hrpom hit filmova novijeg i starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 17.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 17. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Zla krv, HTV 2 u 23:40 sati
Dez smatra da je sve bliže istini nakon što mu Jim pokušava objasniti što se događalo uoči Paulove smrti. Fiona se sprema na put s Gillian, ali Paul strepi da će ga zauvijek ostaviti.

FILMOVI

Kasno navečer, Doma TV u 19:55 sati
Nakon blistave karijere karizmatična kraljica kasnonoćnog talk showa Katherine Newbury otkriva kako njezine brojke gledanosti naglo padaju. Tada se pojavljuje Molly, šarmantna mlada žena koja nadoknađuje svoj potpuni nedostatak profesionalnog iskustva neodoljivim entuzijazmom i enciklopedijskim znanjem o Katherininu radu.

Svemir između nas, HTV 1 u 20:10 sati
Space shuttle kreće u prvu misiju kolonizacije Marsa, međutim odmah nakon polijetanja saznaju da je jedna astronautkinja trudna. Ubrzo nakon slijetanja, ona umire od komplikacija prilikom rađanja prvog čovjeka na crvenom planetu - ne otkrivši tko mu je otac. Tako počinje neobičan život Gardnera Elliota.

Pokajnik, Nova TV u 20:15 sati
Tom Carter je pljačkaš koji je tijekom karijere ukrao 9 milijuna dolara iz nekoliko manjih banaka diljem SAD-a. Bez uhićenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Annie, Tom želi napustiti posao i početi novi život s voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko.

Otkrila sam špijuna - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Film prati strogog CIA operativca JJ-a koji je degradiran i poslan u tajnu misiju da zaštiti obitelj 9-odišnje djevojčice Sophie, koja mi nikako taj posao ne olakšava. Kada Sophie otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrijebit će svoje vještine da locira tko ih nadzire.

Bande New Yorka, Doma TV u 21:40 sati
U velikoj i krvavoj uličnoj bitci Bill the Butcher ubija vođu bande irskih doseljenika, Priesta i preuzima prevlast nad ulicama New Yorka. Godine njegove okrutne vladavine obilježila je beskrajna mržnja i prijezir prema svim doseljenicima. Ni ne sluti da će mu život uskoro biti ozbiljno ugrožen dolaskom mladog Amsterdama Vallona.

Klub zadovoljnih žena - TV PREMIJERA, RTL u 22:15 sati
Slavne Oscarovke Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen će nam u novoj urnebesno zabavnoj komediji pokazati kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan.

Braća po krvi, HTV 1 u 22:55 sati
Robert i Joseph sinovi su slavnog šefa policije, Berta Grusinskyja. Okolina očekuje da će njih dvojica nastaviti obiteljski posao. I dok je Joseph zaista postaje perspektivni policijski časnik, Robert ima drugačije planove.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala