Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Charlie Hunnam je bjegunac u novoj seriji Shantaram
Apple TV+ donosi trailer za novu seriju prema istoimenom bestseleru

Charlie Hunnam je bjegunac u novoj seriji "Shantaram"

Foto: YouTube

Charlie Hunnam u potrazi je za iskupljenjem u prvom traileru za ekranizaciju popularnog romana Shantaram.

Apple TV+ uskoro nam donosi adaptaciju međunarodnog bestselera iz 2003. godine koji je napisao Gregory David Roberts, a u glavnoj ulozi nalazi se Hunnam koji se na televiziju vraća nakon čak osam godina nakon prikazanog finala serije Sinovi anarhije u kojoj je glumio Jaxa Teller kroz sedam sezona.

Roman se temelji na stvarnim iskustvima autora i donosi priču o odbjeglom australskom zatvoreniku Linu Fordu (Hunnam) koji se nakon bijega iz zatvora nastoji pritajiti u Bombayu u Indiji tijekom 1980-ih (nakon 1995. Mumbai). Lin otvara kliniku u sirotinjskom dijelu grada kako bi se iskupio za svoje zločine, a istovremeno surađuje s lokalnom mafijom. Odluke će ga malo pomalo voditi kroz rat, zatvor, mučenje i izdaju, ali naći će i ljubav te prijateljstvo koje će mu promijeniti život.

Adaptaciju scenarija napravili su Eric Warren Singer i Steve Lightfoot koji je i showrunner serije, režiju epizoda potpisuju Justin Kurzel i Bharat Nalluri. U ostalim ulogama su Richard Roxburgh, Radhika Apte, Alexander Siddig, David Field, Fayssal Bazzi, Antonia Desplat i Mel Odedra.

Dugo očekivani nastavak romana naziva The Mountain Shadow izdan je 2015. godine, ali nije doživio toliki uspjeh kao prethodnik. Roberts planira izdati još dvije knjige o svom iskustvu u Indiji.

Shantaram na streaming servis Apple TV+ premijerno stiže 14. listopada s prve tri epizode, a imat će ih ukupno 12.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala