Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 16.9.
Još jedna večer s odličnim serijama te nekoliko novijih filmova

TV Preporuke dana – Petak 16.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 9. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Mrtvozornica, HTV 2 u 20:05 sati
Kad se prilikom građevinskih radova na napuštenoj kolibi otkriju skriveni posmrtni ostaci djeteta, Jane otkrije i druge pomno skrivene obiteljske tajne.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 21 sat
Dan umjesto Flemminga za partnera odabire svoga budućeg zeta, mladog policajca Benjamina. On odmah dobije priliku pokazati što zna - u obližnjem samostanu ubijena je časna sestra.

Miriše na ljubav, RTL u 21:15 sati
Ayfer je zabrinut za Edu. Melih se pokušava približiti Edi, dok se Balcan pokušava isto sa Serkanom. Pırıl očekuje neželjenog gosta, no Erdem je iznenadi.

Stanje nacije, HTV 2 u 22:15 sati
Politička satira Zorana Šprajca vraća se na RTL nakon ljetne stanke!

FILMOVI

Kvadrat, HTV 3 u 20:50 sati
Švedski redatelj Ruben Östlund donosi nam žestoku satiru umjetničkog miljea koja se bavi rastućim trendom egocentrične individualnosti i gubitkom zajedništva u društvu medijske mašinerije i spektakla.

Charliejevi anđeli, Nova TV u 21:30 sati
Redateljica Elizabeth Banks donosi nam osvježenu verziju priče o neustrašivim djevojkama koje riskiraju živote kako bi zaštitile svijet i obične ljude od skrivenih opasnosti.

Camille, HTV 1 u 22:25 sati
Silas (John Franco) koji je nedavno uvjetno oslobođen, ucijenjen je da se mora oženiti prekrasnom Camilleom (Sienna Miller) i uopće nije zadovoljan time. Unatoč činjenici da je ne može podnijeti, ona njega ipak obožava. No ako brak propadne brat Silasove svekrve, šerif Foster (Scott Glen), pobrinut će se da se nezadovoljni mladoženja istog trena vrati u zatvor.

Djeveruše, RTL u 22:55 sati
U produkciji Judda Apatowa, koji nam je donio neke od najboljih komedija zadnjih 10-ak godina stiže još jedna fantastična komedija sa srcem i dušom koja je bila veliki hit kada se pojavila u kinima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala