Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Margot Robbie i Brad Pitt u prvom traileru za Babylon
Novi film Oskarovca Damiena Chazellea u kinima očekujemo početkom 2023.

Margot Robbie i Brad Pitt u prvom traileru za "Babylon"

Foto: YouTube

Stigao je prvi trailer za potencijalni novi favorit za Oskara – Babylon!

Nova drama Damiena Chazellea, najmlađeg dobitnika Oskara za najboljeg redatelja s navršene 32 godine (La La Land), predstavljena je prvim videom koji je oduševio Internet i potaknuo šuškanja o tome da bi Chazelle mogao osvojiti još jedan zlatni kipić.

Margot Robbie i Brad Pitt glavne su zvijezde filma čija je radnja smještena u Los Angeles u kasne 1920-e i donosi priču o filmskoj industriji i prijelazu s nijemih filmova na zvučne zahvaljujući izumu sinkroniziranog zvuka. Pitt glumi zvijezdu nijemog filma u to vrijeme, a Robbie je ikona tih godina. Hollywood se mijenja, a oni se moraju prilagoditi i mijenjati zajedno s njim kako bi ostali relevantni.

Glumačku postavu Babylona čine također velika imena: Diego Calva, Tobey Maguire, Max Minghella, Spike Jonze, Jean Smart, Flea, Jeff Garlin, P.J. Byrne, Samara Weaving i Olivia Wilde. Prema originalnoj zamisli u glavnoj smo ulozi trebali gledati Emmu Stone, zvijezdu Chazelleovog La La Landa, ali je još 2020. godine napustila projekt zbog drugih obaveza te ju je zamijenila Robbie.

Ovo je dugo očekivani novi Chazelleov projekt još od 2018. godine kad je u kina stigla biografska drama Prvi čovjek s Ryanom Goslingom u ulozi Neila Armstronga koja je dobila fantastične ocjene kritičara, ali nije se odveć svidjela publici kao što je to bio slučaj s La La Landom dvije godine ranije.

Babylon u kinima očekujemo za blagdane – američku premijeru imat će 25. prosinca, dok bi u naša kina trebao stići početkom 2023. godine prema podacima iz Blitza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala