Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 11.9.
Nedjelja donosi veliki izbor novijih, odličnih filmova te TV premijeru filma koji je prošle godine osvojio cijelu regiju

TV Preporuke dana – Nedjelja 11.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Leteći cirkus Montyja Pythona, HTV 3 u 21:05 sati
Kultna humoristična serija prikazivana je na BBC-ju od 1969. do 1974. godine.

Podmornica, HTV 2 u 21:55 sati
Wrangelova potjera za Johannesom završava dramatičnim obračunom na Atlantiku. Usred bitke, diverzanti na U-822 traže izlaz. Margot je zgrožena neočekivanom izdajom, a Forster nalaže Anatoleu da ne preza ni od čega kako bi izvukao potrebne informacije.

FILMOVI

K2, HTV 2 u 20:05 sati
Odvjetnik Taylor i fizičar Harold dvojica su najboljih prijatelja. Jednom prilikom njih dvojica se upoznaju s Philipom i shvate da je on na čelu skupine alpinista koja se sprema osvojiti najopasniji svjetski planinski vrh K2. U Clairborneovoj skupini su Taylorov nekadašnji fakultetski kolega Dallas, Jackie i Japanac Tahane. Taylor uspije uvjeriti Clairbornea da uključi njega i Harolda u ekspediciju.

Toma, Nova TV u 20:15 sati
Film je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirirale prilikom skladanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Prebrzi i prežestoki, RTL u 20:15 sati
Nominiran za Grammy u kategoriji najbolje izvorne pjesme, izuzetno dinamičan triler nekad angažiranog filmaša Johna Singletona uspio je nastavak hita Brzi i žestoki redatelja Roba Cohena i Vina Diesela.

Planet majmuna: Rat, RTL u 22:15 sati
Prošlo je dvije godine i Caesarovi majmuni su u opasnosti. Povukli su se u šumu gdje se bore protiv ljudske vojske kojom upravlja bezobzirni pukovnik McCullough. Trpe velike gubitke, a Caesar osjeća bol kod svake smrti.

Dobrodošli u džunglu, Doma TV u 22:45 sati
The Rock u ulozi lovca na ucjene koji mrzi oružje i koji mora pronaći šefovog sina (Seann William Scott) iz udaljenog naselja u bespuću amazonske džungle. Akcija dolazi do usijanja u trenutku kad se sukobe sa zlim kriminalcem koji kontrolira cijeli grad (Christopher Walken).

Dolazak, Nova TV u 23:15 sati
Sveukupno 12 letjelica jajastog oblika sletjelo je na različitim lokacijama diljem svijeta. Američka vojska uskoro regrutira lingvisticu Louise Banks, čiji je zadatak uz pomoć fizičara Iana Donnellyja otkriti jesu li naši posjetitelji došli u miru ili predstavljaju prijetnju kompletnom čovječanstvu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala