Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 10.9.
Još jedna subotnja večer prepuna novijih hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 10.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 10. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Zla krv, HTV 2 u 0:05 sati
Detektiv Dez Breen nastavlja ispitivati Fionu. Paul mora donijeti tešku odluku: poslušati Kiana i pomoći u krađi Gillianina nagrađivanog konja ili ostati vjeran prijateljima?

FILMOVI

Pravednik 2, Nova TV u 20:15 sati
Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama, a možda čak i sebi ravnima. No, Robertu McCallu strah je nepoznanica.

Brzi i žestoki, RTL u 20:15 sati
2001. godine u kina je stigao prvi film u danas dugovječnoj franšizi Brzi i žestoki koja je Vina Diesela digla u sam zvjezdani vrh, a prerano preminuli Paul Walker postao je mnogima omiljeni glumac.

Češljugar, Doma TV u 21:45 sati
Češljugar nas vodi na uzbudljivo putovanje od blještavila elitnog Upper East Sidea preko mračnih radionica u Greenwich Villageu do pustoši predgrađa Las Vegasa u napetoj priči o umjetnosti i ljubavi, gubitcima i opsjednutosti, o preživljavanju i kreaciji, i o najdubljima tajnama identiteta i sudbine.

Crveni vrabac - TV PREMIJERA, RTL u 22:20 sati
Dominika Egorova je puno toga. Predana kći koja će zaštititi svoju majku pod svaku cijenu. Prima balerina koja je svoj um i tijelo dovela do apsolutnih granica. Kada zbog ozljede mora prestati sa svojom karijerom, Dominika i njena majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću. Protiv njezine volje naređeno joj je se prijavi u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu.

Smrtna presuda, HTV 1 u 22:45 sati
Otac čijeg su sina ubili članovi bande u sklopu inicijacije uzima pravdu u svoje ruke nakon što su se izvukli s manjim kaznama i pronalazi ih jednog po jednog.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala