Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kratka najava za novu španjolsku seriju Holy Family donosi poznata lica
U dramskoj seriji originalnog naziva "Sagrada familia" među ostalim glume Najwa Nimri i Alba Flores iz "Kuće od papira"

Kratka najava za novu španjolsku seriju "Holy Family" donosi poznata lica

Foto: YouTube

Netflix je predstavio prvi teaser trailer za svoju novu španjolsku dramsku seriju Sagrada familia iliti Holy Family u kojoj glume neka poznata lica.

Iako najava ne otkriva detalje o radnji, u njoj možemo saznati datum premijere i vidjeti kako je jedna od glavnih glumica Najwa Nimri, zvijezda serija Kuća od papira (Sierra) i Vis a vis (Zulema). U iste dvije serije s njom je glumila Alba Flores (Nairobi, odnosno Saray), a Pola Hermosa nedavno smo mogli gledati u španjolskoj dramskoj seriji Alba koja je također osvojila Netflixove gledatelje.

Najwa Nimri i Alba Flores u seriji Kuća od papira kao Sierra i Nairobi

Radnja Holy Family prati obitelj koja se doselila u Madrid kako bi počeli iznova, a kriju šokantnu tajnu. Dolazak u novi grad sa sobom donosi i nove odnose koji će im početi kvariti planove, a prošlost će pokucati na vrata.

U ostalim ulogama su Laura Laprida, José Emilio Vera, Macarena Gómez, Álvaro Rico, Carla Campra, Álex García i Ella Kweku. Režiju i scenarij potpisuje Manolo Caro koji je nakon uspjeha serije The House of Flowers (La Casa de las Flores) na Netflixu s njima 2019. godine potpisao 4-godišnji ugovor kojim se obvezao napraviti još serija. Holy Family bit će mu četvrta serija koju je napravio za njih, između te i The House of Flowers izašle su Someone Has to Die (Alguien tiene que morir) i Once Upon a Time... Happily Never After (Érase una vez... pero ya no).

Serija Holy Family na Netflixu će biti dostupna od 14. listopada sa osam epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala