Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nicolas Cage i Joel Kinnaman u psihološkom trileru Sympathy for the Devil
Izraelski filmaš Yuval Adler donosi svoj četvrti dugometražni igrani film

Nicolas Cage i Joel Kinnaman u psihološkom trileru "Sympathy for the Devil"

Foto: Depositphotos

Nicolas Cage i Joel Kinnaman glumit će u novom psihološkom trileru Sympathy for the Devil redatelja Yuvala Adlera.

Prema scenariju Lukea Paradisea radnja prati Vozača iliti The Drivera (Kinnaman) koji se nađe u opasnoj igri mačke i miša s visokim ulozima nakon što je prisiljen voziti tajanstvenog muškarca poznatog kao Putnik iliti The Passenger (Cage).

Producent Allan Ungar ovako je opisao film: „Ovo je kao nekakvo pokazivanje vrhunskih snaga s dvojicom nevjerojatnih glumaca. Kao priznati filmaš, Yuval je okupio savršenu glumačku postavu te ima jedinstvenu i jasnu viziju za ovoj film za koji smo sigurni da će osvojiti gledatelje.“

Adlerov redateljski debi Bethlehem 2013. je osvojio nagradu na Filmskom festivalu u Veneciji, šest nagrada Izraelske akademije za film i televiziju te je bio izraelski kandidat za nagradu Oscar 2014. godine. Adler je od tada režirao i bio ko-scenarist za dva igrana filma: akcijsku dramu Operativka (Diane Kruger, Martin Freeman) koja se našla u službenoj selekciji Berlinskog međunarodnog filmskog festivala 2019. godine te triler Tajne koje čuvamo (Noomi Rapace, Joel Kinnaman).

Produkcija na filmu Sympathy for the Devil je u tijeku, a hoće li se naći u kinima ili na nekom od streaminga ćemo znati nakon Međunarodnog filmskog festivala u Torontu koji je počeo danas i održava se do 18. rujna, a na kojem će biti predstavljen potencijalnim kupcima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala