Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mila Kunis ima mračnu tajnu u trileru Luckiest Girl Alive
Stigao je prvi trailer za Netflixov film prema istoimenom romanu Jessice Knoll

Mila Kunis ima mračnu tajnu u trileru "Luckiest Girl Alive"

Foto: YouTube

Nova Netflixova triler drama Luckiest Girl Alive s Milom Kunis na streaming stiže za manje od mjesec dana, a jučer je konačno predstavljena prvim trailerom.

Prema istoimenom bestseleru Jessice Knoll iz 2015. godine Kunis se nalazi u ulozi Ani FaNelli, naizgled savršenoj ženi iz New Yorka koja sve ima pod kontrolom, ali sve će se promijeniti kad je sustigne traumatična prošlost.

Svi Anini snovi uskoro će se ostvariti: dobila je novi posao, uskoro će imati vjenčanje iz snova, a ima i najbolje prijatelje. Kad je zaručnik (Finn Wittrock) upozna s kolegom koji joj je poznat iz prošlosti, Ani će se početi vraćati sve traume. Tu je i redatelj dokumentarca prema istinitom zločinu koji želi njezinu pomoć oko toga što se stvarno dogodilo u njezinoj bivšoj srednjoj školi. Ona se mora suočiti s prošlosti i ne dopustiti da joj uništi budućnost. Što je prava istina, ne zna više niti Ani…

Tinejdžericu Ani glumi Chiara Aurelia, a u ostalim ulogama su Thomas Barbusca, Scoot McNairy, Justine Lupe, Dalmar Abuzeid, Alex Barone, Carson MacCormac, Jennifer Beals i Connie Britton. Mike Barker potpisuje režiju, a Knoll je napisala scenarij prema vlastitom romanu. Knjiga Luckiest Girl Alive je fikcija, ali je inspiracija za nju iz stvarnog Knollinog života, što si je autorica i nekadašnja urednica Cosmopolitana priznala tek prije nekoliko godina. Knoll se i danas teško nosi s traumama iz prošlosti tako da nije bila na snimanju najtežih scena.

Triler drama Luckiest Girl Alive na Netflixu će biti dostupna od 7. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala