Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova najava za Disney+ Day otkriva sve naslove dostupne od 8.9.
Disney je otkrio što nas sve točno čeka za nekoliko dana na njihovom streamingu

Nova najava za Disney+ Day otkriva sve naslove dostupne od 8.9.

Foto: YouTube

Jeste li spremni za još Disney+ premijera?

Disney+ objavio je detaljan popis naslova koji će u njihovom katalogu biti dostupni od 8. rujna na Disney+ Day, događaj koji obilježava Disneyevu ostavštinu na svim platformama te uključuje dugo očekivane filmove, specijale, serije i kratke filmove.

Jedan od najviše iščekivanih naslova svakako je Pinocchio, igrana verzija klasične bajke koja je napravljena isključivo za tu platformu. U glavnim ulogama su Benjamin Evan Ainsworth i Tom Hanks, a dobro poznata priča (opet) prati putovanje lutka koji želi postati pravi dječak. U ostalim ulogama su Joseph Gordon-Levitt, Luke Evans, Cynthia Erivo i Keegan-Michael Key.

Marvel fanovi imaju puno razloga za veselje jer dolazi dosta sadržaja iz MCU-a: Thor: Ljubav i Grom dolazi na streaming nakon uspjeha u kinima, stiže nova epizoda serije She-Hulk: Attorney at Law, a u Marvel Studios Assembled vidjet ćemo kako se snimao novi Thor.

Star Wars obožavatelji također imaju razloga za slavlje: za tri dana bit će dostupan dokumentarac Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return koji je doveo Ewana McGregora, Haydena Christensena i redateljicu Deborah Chow da podijele s nama svoje putovanje s novom pričom o kultnim likovima.

Među novim serijama na streamingu su: Cars on the Road, Growing Up, Epic Adventures with Bertie Gregory te Tierra Incognita. Od specijala i kratkih filmova stižu sing-along verzije Snježnog kraljevstva 1 i 2, kratki film Remembering nagrađivanog redatelja Elijaha Allan-Blitza, kratki animirani naslov Welcome to the Club Simpsona, te specijal o 30 sezona zabavne emisije Dancing with the Stars, The Pros’ Most Memorable Dances.

Disney+ Day je za nekoliko dana, 8. rujna, a dotad pogledajte najnoviju najavu!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala