Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 4.9.
Nedjelja donosi odličan izbor hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 4.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 4. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Leteći cirkus Montyja Pythona, HTV 3 u 21:05 sati
Kultna humoristična serija prikazivana je na BBC-ju od 1969. do 1974. godine.

Podmornica, HTV 2 u 21:55 sati
Želeći zadiviti nadređene, Forster odluči stati na kraj Anatolovoj samovolji u St. Rémyju dok Margot očajnički pokušava spasiti Eliasa. Potreban je hitni popravak U-822 pa Johannes nevoljko prilazi opskrbnom brodu.

FILMOVI

Dan nezavisnosti, Doma TV u 19:55 sati
Redatelj Roland Emmerich i producent Dean Devlin, duo filmaša zaslužan za hit iz 1994. Zvjezdana vrata, ponovno se ujedinio pri stvaranju Dana nezavisnosti, ovoga puta s misijom oživjeti još jedan zaboravljeni žanr: film katastrofe s više vodećih likova. Od tog dana do danas snimljeno je još mnogo sličnih filmova, no Dan nezavisnosti ostat će u pamćenju kao prvi, ali i najbolji od svih.

Obiteljski kaos, Nova TV u 20:15 sati
Glumačke zvijezde Adam Sandler i Drew Barrymore po treći puta zajedno na velikom platnu u zabavnoj obiteljskoj komediji o suprotnostima koje se (ne) privlače!

Smrtonosni strojevi, RTL u 20:15 sati
Peter Jackson vraća se na velika platna ovog puta kao scenarist, na autorskom zadatku udružen sa suprugom Fran Walsh te Philippom Boyens. Smrtonosni strojevi zapanjujuća je nova epska avantura, nastala u režiji majstora specijalnih efekata, Oscarovca Christiana Riversa, a prema istoimenoj, nagrađivanoj književnoj sagi iz 2001., pisca Philipa Reevea.

Tri kralja, RTL 2 u 20:15 sati
U kaosu porušenog Iraka trebalo je samo upasti u nezaštićeno skrovište u kojem je pohranjeno zlato i pobjeći glavom bez obzira. Plan je bio jednostavan, trebao je to biti mačji kašalj za profesionalne američke vojnike, no ubrzo se pojavljuju neočekivane prepreke.

Bushwick, RTL u 22:30 sati
Studentica Lucy i njezin dečko Jose izlaze iz podzemne željeznice u Bushwicku i ugledaju muškarca u plamenu kako trči u stanicu. Josea ubrzo ubije eksplozija, dok Lucy bježi pokušavajući pronaći pomoć. Dva muškarca trče za njom, dok se ona pokušava sakriti u jednoj kući.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala