Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 2.9.
Još jedna večer s odličnim krimi i dramskim serijama te nekoliko novijih filmova

TV Preporuke dana – Petak 2.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 2. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Genijalna prijateljica, HTV 3 u 21 sat
Kad Antonio otkrije da je Elena zatražila pomoć od obitelji Solara kako bi izbjegao vojnu službu, to ga toliko ispuni poniženjem da se odnos njih dvoje nepovratno uništi.

Miriše na ljubav, RTL u 21:15 sati
Serkan dogovara hitan sastanak. Ayfer dobiva još jedan dar, koji ovog puta nije očekivala. Serkan želi da svi rade u ugodnijem okruženju. Balca nešto smjera.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 21:55 sati
Ljetu nikad kraja u krimi-seriji Sommerdahlova ubojstva, a nema kraja ni ljubavnom trokutu. Policijski inspektor Dan Sommerdahl život je posvetio štićenju svoga grada, no to ga je stajalo braka.

Stanje nacije, HTV 2 u 22:15 sati
Politička satira Zorana Šprajca vraća se na RTL nakon ljetne stanke!

Inspektorica Bancroft, HTV 2 u 23:30 sati
Elizabeth ode predaleko nakon što je jedan sumnjivac previše izazove pa sad mora birati između profesionalne i privatne lojalnosti. Walkerovo uplitanje narušava Bevanovu i Kamarinu suradnju s Elizabeth.

FILMOVI

Dobra godina, HTV 1 u 20:10 sati
Britanski broker nasljeđuje stričev dvorac i vinograd u Provansi gdje je proveo većinu svog djetinjstva. Otkriva novi opušteni stil života dok pokušava obnoviti imanje koje namjerava prodati.

Pobjeda na kvadrat, HTV 1 u 22:40 sati
Obeshrabreni odvjetnik Mike Flaherty nabasa na uspješnog sportaša baveći se sumnjivim poslovima kako bi prehranio obitelj. Upravo kad se čini da će mu se to dvostruko isplatiti, mladićeva majka izađe s liječenja od ovisnosti bez prebijenog novčića prijeteći da sve pokvari.

Da Vincijev kod, Nova TV u 22:50 sati
Za vrijeme poslovnog boravka u Parizu profesor simbologije Robert Langdon prima hitni noćni telefonski poziv: Jacques Saunière, kustos u Louvreu, je ubijen. Kod njegovog tijela policija je pronašla zbunjujući simbol i treba im pomoć stručnjaka. Tijekom dešifriranja te zagonetke, Langdon otkriva niz tragova skrivenih u djelima Leonarda Da Vincija.

Blackhat, RTL u 22:55 sati
Danas je cijeli svijet povezan. Računala, telefoni, bankarske transakcije, zdravstveni kartoni, svjedodžbe, satelitska navođenja, slike informacije su koje kolaju, ali i koje su negdje pohranjene. Da ništa nije sigurno već su mnogo puta dokazali brojni upadi hakera u najbolje čuvane institucije što samo potvrđuje činjenicu da su u svakome trenutku nekome dostupni podaci o nama, pa tako i čitavi naši životi. Ova prikrivena prijetnja zaintrigirala je slavnog redatelja Michaela Manna!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala