Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekipa serije Hotel Portofino ponovno snima u Hrvatskoj
Prva sezona u potpunosti je snimljena kod nas, a trenutno je u tijeku snimanje druge sezone nakon ljetne pauze

Ekipa serije "Hotel Portofino" ponovno snima u Hrvatskoj

Foto: YouTube

Ekipa dramske serije Hotel Portofino vratila se u Hrvatsku kako bi dovršila snimanje druge sezone, prenosi Variety.

Portal navodi i kako je ovo najveći projekt koji se snima kod nas ove godine, a u planu je 60 dana snimanja za ostatak sezone, javlja HAVC. „Jako smo ponosi na to što je velik broj hrvatskih profesionalaca uključen u projekt. Tu je 135 naših članova filmske ekipe, uključujući 13 od 14 voditelja sektora. Uz sve to, angažirano je više od 800 statista za snimanje“, otkrila je Tanja Ladović Blažević koja je na vodećoj poziciji u HAVC-ovom odjelu Filming in Croatia.

Druga sezona serije Hotel Portofino već se snimala u srpnju, a sad se snimanje nastavlja nakon ljetne pauze. 11 dana planirano je snimanje u Zagrebu, a onda se ekipa seli u Lovran nakon kojeg slijede Matulji, Grožnjan, Belaj i Rijeka. Prva sezona snimala se također kod nas (Opatija, Rovinj, Pula i Bale) u lipnju i srpnju prošle godine.

Radnja ove glamurozne dramske serije smještena je u izmišljeni obiteljski hotel u 1926. godinu u Italiji te prati zamršene obiteljske odnose i razne misterije. Matt Baker osmislio je seriju te je njezin scenarist, režiju potpisuje Adam Wimpenny, a u glavnoj ulozi je Natascha McElhone, poznata po seriji Kalifornikacija. U ostalim ulogama su Lucy Akhurst, Elizabeth Carling, Pasquale Esposito, Lily Frazer, Adam James, Louisa Binder i Oliver Dench.

Prva sezona Hotela Portofino premijerno je na male ekrane stigla tijekom siječnja i veljače ove godine. Datum premijere druge sezone još nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala