Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix objavio datum premijere nove sezone Manifesta i prvu najavu
Četvrta sezona bit će podijeljena u dva dijela, a prvi dio predstavljen je kratkim teaserom

Netflix objavio datum premijere nove sezone "Manifesta" i prvu najavu

Foto: YouTube

Netflix je oduševio obožavatelje serije Manifest objavom datuma premijere četvrte sezone, kratkim teaser trailerom i posterom.

Četvrta sezona bit će podijeljena u dva dijela, a prvi dio, koji stiže u studenom, imat će 10 epizoda. Podsjetimo, nova sezona na Netflix stiže nakon što ju je otkazala matična mreža NBC, ali zbog prigovora obožavatelja Netflix ju je odlučio preuzeti i dati joj zadnju sezonu i završetak kakav zaslužuje(mo). O tome da je odluka streaming servisa dobra potvrđuje što je dolazak prve sezone na Netflix punih 16 tjedana bila među 10 najgledanijih sadržaja, uslijedile su druga i treća sezona koje su također imale odličnu gledanost.

Manifest prati posadu i putnike Montego leta 828 koji se nakon jakih turbulencija nađu u svijetu u kojem je prošlo pet godina otkad su poletjeli. Četvrta sezona radnjom će se nastaviti dvije godine nakon Graceinog (Athena Karkanis) ubojstva kad nalazimo obitelj Stone koja je i dalje neutješna, a slomljeni Ben (Josh Dallas) je nastavlja oplakivati te nastoji pronaći njihovu otetu kćer Eden (Brianna i Gianna Riccio).

Michaela (Melissa Roxburgh) vodi svoje bitke, a kako se datum smrti sve više približava putnici postaju sve očajniji. Dolazak tajanstvenog putnika s paketom za Cala (Ty Doran) će promijeniti sve što su (smo) znali o letu 828.

U ostalim ulogama su J.R. Ramirez, Luna Blaise, Parveen Kaur, Matt Long, Holly Taylor i Daryl Edwards. Tvorac i showrunner serije je Jeff Rake.

Prvi dio četvrte sezone serije Manifest na Netflixu će biti dostupan od 4. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala