Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 28.8.
Nedjelja donosi odličan izbor novijih i starijih hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 28.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Podmornica, HTV 2 u 21:45 sati
Sumnje na U-822 sve više jačaju dok Frank pokušava unovačiti još prebjega. A u blizini, na U-612, Wrangelovo nezadovoljstvo razjedinjenom posadom raste. U New Yorku, Sam poduzima drastične mjere kako bi se domogao ključnih informacija

Leteći cirkus Montyja Pythona, HTV 3 u 21:05 sati
Kultna humoristična serija prikazivana je na BBC-ju od 1969. do 1974. godine.

FILMOVI

A-Team, Doma TV u 19:55 sati
U ulogama četvorice odmetnutih vojnika pojavljuju se neke od najvećih hollywoodskih zvijezda među kojima se posebno ističe nominirani za Oscara, Liam Neeson. Film je prema vlastitom scenariju režirao Joe Carnahan dok je jedan od producenata legendarni Ridley Scott.

Rocky Balboa, HTV 2 u 20:05 sati
Redatelj, scenarist i glavni glumac Sylvester Stallone donosi još jedno poglavlje iz života boksačkog šampiona Rockyja Balboe. Rocky je objesio boksačke rukavice i provodi vrijeme u svom restoranu, ali kad vidi simulaciju borbe između njega i trenutnog šampiona on ponovo osjeti želju za borbom.

Starci, Nova TV u 20:15 sati
Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade i Rob Schneider predvode glumačke zvijezde u priči o petorici prijatelja iz djetinjstva koji se nakon 30 godina ponovo okupljaju i po prvi puta međusobno upoznaju svoje obitelji.

Pad Olimpa, RTL u 20:15 sati
Antone Fuqua donosi nam uzbudljivi akcijski triler u kojem pratimo bitku između vještog pripadnika specijalnih jedinica i skupine terorista koji su upali u Bijelu kuću.

Rat među nevjestama, Nova TV u 22:05 sati
Nekada bi se djevojke bile spremne žrtvovati jedna za drugu, no danas će utjecajna odvjetnica Liv i učiteljica Emma učiniti sve kako bi dobile vlastito vjenčanje iz snova.

Insider, RTL u 22:15 sati
Od priznatog redatelja Spikea Leeja dolazi nam napeti akcijski triler koji Wall St. Journal naziva pljačkaški film kojem je u središtu pozornosti novac. Oscarovac Denzel Washington, za Oscara nominirani Clive Owen i dobitnica Oscara Jodie Foster glavni su glumci.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala