Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 26.8.
Još jedna večer s odličnim krimi i dramskim serijama te nekoliko rado gledanih, novijih filmova

TV Preporuke dana – Petak 26.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Mrtvozornica, HTV 1 u 20:05 sati
Pratimo drugu sezonu BBC-jeve serije o policijskim istragama čija se radnja odvija u veličanstvenom britanskom priobalnom kraju. Jane se mora suočiti s vlastitim strahom od visine kad ona i Davey istražuju padobransku nesreću. Otkrivaju da je netko dirao opremu.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 21:05 sati
Nepokretni štićenik ubijen je u staračkom domu. Dan dozna da se u domu dogodio niz pljački, a kad otkrije lopova, doći će do zaokreta u istrazi. Još jedno ubojstvo navodi Dana i Flemminga na trag europskom lancu dilera kanabisa. No hoće li ih to dovesti do počinitelja?

Genijalna prijateljica, HTV 3 u 21:05 sati
Dok Elena ostavlja Gina, Lila s bratom dizajnira originalan i moderan par cipela. No otac nimalo ne vjeruje u nju.

Miriše na ljubav, RTL u 21:20 sati
Napetosti u Ayferinoj kući postupno rastu jer netko promatra što se u njoj zbiva. Stižu Pırıl i Engin, no Ayfer stekne krivu predodžbu o njima.

Inspektorica Bancroft, HTV 2 u 22:30 sati
Elizabeth Bancroft postala je glavna inspektorica, ali to ju je vrlo skupo stajalo u privatnom životu. Nakon što dvostruko ubojstvo rezultira neočekivanim ponovnim susretom, Elizabeth se sukobi s višim inspektorom Jakeom Harperom.

FILMOVI

Špijun koji me napucao, HTV 1 u 20:10 sati
Iznenadni događaji ubacit će dvije mlade dame u neočekivanu svjetsku zavjeru. Pamet jedne i nevjerojatna spretnost druge zasigurno će objema pomoći da završe misiju.

Američki gangster, RTL u 22:30 sati
Nitko nije primjećivao Franka Lucasa (Denzel Washington), mirnog vozača jednog od najutjecajnijih crnačkih šefova mafije, Ellswortha Johnsona, ali kada njegov šef iznenada umre, Frank iskorištava pukotinu nastalu u strukturi moći za stvaranje svog vlastitog carstva.

Predgrađe, HTV 1 u 22:40 sati
Braća Coen i George Clonney donose napetu kriminalističku misteriju smještenu u 1950. godinu u predgrađe, gdje se najbolje i najgore ljudske osobine održavaju kroz djela naoko mirnih i običnih susjeda.

Koji je tvoj broj?, Nova TV u 23:55 sati
Ally je mlada žena koja pokušava otkriti vlastiti identitet kao i s kime bi trebala biti. Dok pokušava naći najboljeg bivšeg dečka, privuče ju članak u časopisu koji ujedno simbolizira nešto daleko intrigantnije. Na križanju je i pita se je li propustila što - ili koga - važnoga tijekom prošlih 10 godina. Ally je uvjerena da je dosegla granični broj seksualnih partnera koje žena može imati prije nego što ju sudbina svrsta u one koje se ne mogu udati.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala