Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo headlinere CMC 200 Slavonija festa!
Neno Belan & Fiumens ponovno dolaze raspjevati publiku, Vlatko Stefanovski uz sina izvodi presjek najvećih hitova, Pips, Chips & Videoclips slavi 30 godina

Predstavljamo headlinere CMC 200 Slavonija festa!

Foto: CMC

Neno Belan & Fiumens ponovno dolaze raspjevati Brodsku publiku na CMC 200 Slavonija festu

Jedni od headlinera ovogodišnjeg CMC 200 Slavonija festa, Neno Belan & Fiumens, ove su godine već nastupali u Slavonskom Brodu i raduju se ponovnom izlasku pred slavonsku publiku, uz koju će nastaviti sa slavljem svoje 25. godišnjice zajedničkog djelovanja na glazbenoj sceni.

Publika će imati prilike uživati u presjeku hitova iz dugogodišnje karijere Nene Belana, kao i u premijernoj izvedbi pjesme Jube moja znaj koja je nekoliko tjedana za redom zadržala svoje mjesto na top listi hrvatskih radija. Zbog odlične reakcije publike tijekom posljednjeg koncerta, Belan se veseli ponovnom predstavljanju slavonskoj publici, kao i druženju s kolegama.

Neno Belan & Fiumens će zasigurno pjesmama Rijeka snova, Sunčan dan, Ponoćna zvona i Oceani ljubavi razveseliti publiku koja će se ove subote okupiti u Tvrđavi Brod.

Vlatko Stefanovski uz sina Jana Stefanovskog izvodi presjek najvećih hitova

Najbolji gitarist naših prostora svjetskog ugleda, Vlatko Stefanovski, nastupit će na velikoj pozornici CMC 200 Slavonija Festa. Stefanovskog će, kao i na većini njegovih koncerata posljednje dvije godine, pratiti mlada ritam sekcija koju čine njegov sin, Jan Stefanovski, na bubnjevima te Ivan Kukić na basu.

Moćni trio predstavit će posljednji album Taftalidze Shuffle, a izvest će i neke starije, dobro poznate hitove koji su krajem prošle godine objavljeni i na izdanju Greatest hits Collection. Vlatko Stefanovski već je nastupio u Slavoniji prije mjesec dana s dobrim prijateljem i suradnikom Miroslavom Tadićem s kojim surađuje još od kraja devedesetih pa mu slavonska publika nije strana.

Bez obzira na to koliko koncerata Vlatko Stefanovski odsvirao, publika zna da ju očekuje jedinstveni koncertni spektakl. Kako to radi jedan od najboljih europskih gitarista provjerit će svi koji će se ove subotnje večeri okupiti u fantastičnom ambijentu Tvrđave Brod.

Pips, Chips & Videoclips slavi 30 godina na ovogodišnjem CMC 200 Slavonija festu

Na CMC 200 Slavonija festu veliki koncert održat će i stilski raznovrsan i tematski provokativan zagrebački rock bend Pips, Chips & Videoclips. Pipsi ovo ljeto sviraju po cijeloj Hrvatskoj, a prije velikog koncerta na Šalati nastupiti će na velikoj pozornici u Slavonskom Brodu. Gume na Kotačima, Narko, Dan, mrak, Bi li ili ne bi, Htio bi da me voliš, Bog i Poštar lakog sna samo su neke od pjesama koje vjernu publiku ovog benda povezuju na poseban način.

Njihov koncert na zagrebačkoj Šalati, 10. rujna, će sasvim sigurno biti veličanstven, a fantastičan nastup očekuje nas i u subotu na CMC 200 Slavonija festu u Tvrđavi Brod.

Želimo vam dobar provod 26. i 27. kolovoza u Slavonskom Brodu!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala