Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paul Rudd u 3. sezoni serije Only Murders in the Building
Prije 2 dana prikazano je finale 2. sezone u kojem se Rudd pojavio u cameo ulozi

Paul Rudd u 3. sezoni serije "Only Murders in the Building"

Foto: YouTube

Paul Rudd službeno se pridružio glumačkoj postavi zabavne kriminalističke serije Only Murders in the Building!

Vijest je stigla nakon finala druge sezone emitiranog u utorak, 23. kolovoza, u kojem se Rudd pojavio na samom kraju u cameo ulozi kao Ben Glenroy. Zasad nije poznato hoće li biti stalni član glumačke postave, povremeni ili se samo pojaviti u gostujućoj ulozi.

"Paul Rudd, nakon ulaska u svijet naše serije na kraju druge sezone kao Ben Glenroy, osoba je o kojoj stvarno želimo znati više i vidjeti ga više u trećoj sezoni jer je on izvor mnogih pitanja koja nam slijede i, naravno, mnogih obrata", o novoj sezoni i Ruddovoj ulozi rekao je jedan od tvoraca serije John Hoffman.

Hit serija Only Murders in the Building prati troje slučajnih prijatelja Charlesa (Steve Martin), Olivera (Martin Short) i Mabel (Selena Gomez) koji žive u istoj zgradi u New Yorku i dijele strast prema istinitim zločinima. Nakon što se sami nađu usred jednog zločina pokreću svoj podcast, a u drugoj sezoni spašavaju vlastito ime rješavanjem slučaja ubojstva Bunny Folger (Jayne Houdyshell). No, rješenje slučaja ne donosi sretan završetak ni u drugoj sezoni tako da obožavatelji jedva čekaju novu priču i rješenje zavrzlame.

Treća sezona Only Murders in the Building dobila je zeleno svjetlo ovog srpnja, a zasad nije poznato kad bi se mogla naći na streaming servisu Hulu. U Hrvatskoj serija je dostupna na streamingu Disney+ na kojem možete pogledati obje sezone. Paula Rudda sljedeće godine moći ćemo ponovno gledati u ulozi Ant-Mana u nastavku naziva Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala