Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Povijesni crossover tri Law & Order serije 22.9.!
Za početak nove sezone NBC planira povezane epizode serija "Organized Crime", "SVU" i "Law & Order"

Povijesni crossover tri "Law & Order" serije 22.9.!

Foto: YouTube / Twitter

Prvi put u povijesti Law & Order franšize tri će serije imati povezane epizode u posebnom crossoveru koji NBC planira za start nove sezone 2022/2023.

U posebnom trosatnom eventu prva na redu je Law & Order: Organized Crime, radnja se zatim nastavlja u Law & Order: SVU i na kraju završava s originalnim Law & Order. Crossover je zakazan za 22. rujna od 20 do 23 sata prema istočnoameričkom vremenu, a dan kasnije epizode će biti dodane na streaming servis Peacock.

Radnja započinje s tajanstvenom mladom djevojkom koja je hladnokrvno ubijena tako da će se detektiv Frank Cosgrove (Jeffrey Donovan) udružiti s detektivom Jalenom Shawom (Mehcad Brooks) kako bi pronašli ubojicu. Potom će u pomoć biti pozvani kapetanica Olivia Benson (Mariska Hargitay) i detektiv Elliot Stabler (Christopher Meloni) jer u pitanju nije običan slučaj ubojstva, a pronalaskom ključnih dokaza u priču ulaze Jack McCoy (Sam Waterston) i državni tužitelj Nolan Price (Hugh Dancy).

Scenarij trosatnog crossovera napisali su Rick Eid (Law & Order) i Gwen Sigan (Chicago P.D.), dok je prva dva sata režirao veteran Law & Order franšize Jean de Segonzac te zadnjih sat vremena Alex Hall (Law & Order, The Deuce).

Tvorac franšize Dick Wolf o ovom specijalu je rekao: "Ništa ne pokazuje snagu brenda Law & Order kao ambiciozni trosatni događaj s pričom koja kao da je stvorena za naslov Organized Crimea, postaje i dio SVU-a te odlazi na sud u Law & Order. Rick i Gwen napravili su nevjerojatan posao sa scenarijem i ne pada mi na pamet bolji i veći način da pokrenemo nove sezone Zakona i reda."

Tijekom trosatnog događaja 22. rujna neće biti završne niti uvodne špice tako da će epizode činiti jednu cjelinu bez prekida.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala