Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nastavak krimi drame Nož u leđa dobio datum premijere
Za novi film punog naziva "Glass Onion: A Knives Out Mystery" objavljene su i prve službene fotografije

Nastavak krimi drame "Nož u leđa" dobio datum premijere

Foto: Twitter

Daniel Craig uskoro započinje novu istragu!

Nastavak krimi crne komedije Nož u leđa (Knives Out) iz 2019. ove će godine konačno dobiti svoj nastavak, a ovih dana saznali smo i datum. Drugi film podnaslova Glass Onion na Netflix stiže 23. prosinca s tim da će se prikazivati i u odabranim kinima na zasad nepoznat datum, stoji u objavi. Uz datum prikazivanja, na društvenim mrežama objavljene su i službene fotografije iz filma.

Glass Onion: A Knives Out Mystery svjetsku premijeru imat će već sljedećeg mjeseca na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a iz Netflixa navode kako će kino premijeru imati dovoljno rano da film bude u mogućnosti natjecati se za razne filmske nagrade. Prvi film doživio je prilično velik uspjeh s obzirom na budžet od 40 milijuna dolara: zaradio je preko 100 milijuna u Sjevernoj Americi te preko 200 milijun a u ostatku svijeta tako da će sigurno biti poželjan naslov za kino prikazivače.

U režiji i prema scenariju Riana Johnsona svoju ulogu ponavlja Daniel Craig kao briljantan privatni detektiv Benoit Blanc, a iako detalji o radnji još nisu poznati zna se kako će Blanc istraživati sasvim novi slučaj, nevezan uz originalni film, te da će radnja biti smještena u Grčku. U ostalim ulogama gledat ćemo također poznata imena kao što su Edward Norton, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson, Dave Bautista i Ethan Hawke.

Glass Onion: A Knives Out Mystery ne bi trebao biti zadnji film za Craiga u ulozi detektiva Blanca jer je Netflix prošle godine osigurao prava na dva nastavka filma Nož u leđa, iako treći film još nema službeno zeleno svjetlo.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala