Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ryan Gosling uz Margot Robbie u novom filmu Oceanovih 11
Gosling je u finalnoj fazi pregovora u filmu smještenom u 60-te godine prošlog stoljeća

Ryan Gosling uz Margot Robbie u novom filmu "Oceanovih 11"

Foto: Warner Bros.

Prije par mjeseci otkriveno je kako se planira novi film u franšizi Oceanovih 11, koji bi bio smješten vremenski prije svih dosadašnjih filmova, u glavnoj bi se ulozi trebala naći Margot Robbie, a film bi prema scenariju Carrie Solomon trebao režirati Jay Roach.

Ovih je dana otkriveno kako se Ryan Gosling nalazi u finalnoj fazi pregovora za ulogu u novom filmu Oceanovih 11, gdje bi se ponovno trebao udružiti s Margot Robbie, s kojom je surađivao u nadolazećem filmu Barbie.

Iako novi film još uvijek nije dobio službeno zeleno svjetlo, Warner Bros. navodno s produkcijom planira krenuti sljedeće godine. Sama radnja film također još nije otkrivena, ali bi nas trebala odvesti u Europu tijekom 1960-ih godina.

Prvi film u franšizi napravljen je upravo u 60-ima, a u njemu su glumili Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr. kao dio grupe veterana Drugog svjetskog rata koji planiraju opljačkati pet kockarnica tijekom jedne noći u Las Vegasu. Nova verzija tog istog filma napravljena je 2001. godine, George Clooney i Brad Pitt predvodili su glumačku ekipu. Posljednji film u franšizi gledali smo 2018. kada je Sandra Bullock kao sestra Clooneyjevog lika predvodila žensku ekipu u filmu Oceanovih 8 u novoj pljački.

Kada bismo mogli gledati novi film u franšizi ćemo doznati vjerojatno tek kada i službeno dobije zeleno svjetlo za produkciju. Do tada čekamo srpanj sljedeće godine kako bi Goslinga i Robbie mogli zajedno gledati u filmu Barbie.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala