Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljen trailer za preostale epizode serije Zmajeva kuća
Jučer je s prikazivanjem krenula prequel serije "Igre prijestolja", a HBO je odmah objavio najavu što možemo očekivati od ostatka sezone

Objavljen trailer za preostale epizode serije "Zmajeva kuća"

Foto: YouTube

Dobrodošli natrag u Westeros!

Tri godine nakon što smo zadnji put na malim ekranima gledali ovaj fantastični svijet za sve obožavatelje Igre prijestolja konačno je stigla nova poslastica: prequel serija House of the Dragon, kod nas prevedena Zmajeva kuća, 22. kolovoza krenula je s prikazivanjem i ima 10 epizoda. Prve reakcije kritike i gledatelja su odlične, te ima 85% na portalu Rotten Tomatoes.

Nova fantastična serija vraća nas 200 godina unatrag od događaja u Igri prijestolja pa smo mogli upoznati nove likove koji će ostaviti svoj trag za sljedeću generaciju. Za razliku od originalne serije koja je u fokusu imala različite obitelji, ova u središtu interesa ima kraljevsku obitelj Targaryen u Kraljevu Grudobranu.

U prvoj epizodi upoznali smo glavne likove: Paddy Considine utjelovio je kralja Viserysa I Targaryena, Matt Smith njegovog brata princa Daemona Targaryena, Emma D'Arcy našla se u ulozi princeze Rhaenyre Targaryen i nasljednice prijestolja, Rhys Ifans služi kralju Viserysu i kraljevstvu kao Kraljev namjesnik Ser Otto Hightower, a Olivia Cooke njegova je kćer i Rhaenyrina najbliža prijateljica lady Alicent Hightower. Nakon upoznavanja s likovima i napete prve epizode, HBO je predstavio najavu od pune dvije minute u kojoj možemo vidjeti što nas čeka u narednim epizodama, a možete je pogledati na kraju članka.

Među ostalim važnim likovima su Rhaenys Targaryen (Eve Best) umjesto koje je na prijestolje sjeo kralj Viserys, lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint), Viserysova supruga, kraljica Aemma Arryn (Sian Brooke), član kraljevske straže koji čuva Rhaenyru Harrold Westerling (Graham McTavish), Ser Criston Cole (Fabien Frankel) te bivša prostitutka i Daemonova osoba od povjerenja Mysaria (Sonoya Mizuno).

Seriju Zmajeva kuća premijerno možete pratiti ponedjeljkom na HBO kanalu u ranim jutarnjim satima (u 3 ujutro) te navečer istog dana u udarnom terminu u 20 sati, a dostupna je i na streamingu HBO Max.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala