Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iznenađenje u kinima: Dragon Ball Super: Super Hero gledaniji od novog filma Idrisa Elbe
Elbin novi triler "Zvijer" ostvario je duplo manju zaradu u Sjevernoj Americi

Iznenađenje u kinima: "Dragon Ball Super: Super Hero" gledaniji od novog filma Idrisa Elbe

Foto: YouTube

Protekli vikend donio je iznenađenje za kino prikazivače u Sjevernoj Americi: najgledaniji naslov uvjerljivo je bio Dragon Ball Super: Super Hero s impresivnih 21 milijun dolara u svom prvom vikendu prikazivanja na tom tržištu.

Anime film čiju režiju potpisuje Tetsuro Kodama 21. je po redu u Dragon Ball franšizi, a krenuo je s prikazivanjem u 3007 kina i osvježenje je za uspavani kolovoz što se tiče kino prikazivača u Sjevernoj Americi. Uspjeh filma još je jednom potvrdio popularnost animea u SAD-u: prošle godine sličan start su imali Jujutsu Kaisen 0 i Demon Slayer the Movie: Mugen Train.

Dragon Ball Super: Super Hero zaradio je dva puta više od novog Universalovog trilera Beast, kod nas preveden kao Zvijer, u kojem glavnu ulogu igra popularni Idris Elba. Na tržištu Sjeverne Amerike film Zvijer startao je sa samo 11,5 milijuna dolara te je dobio ne baš najbolje ocjene kritičara i publike.

Elba u novom filmu glumi doktora koji sa kćerima ode na putovanje u Južnu Afriku nedugo nakon što je njihova majka preminula. Putovanje koje im je trebalo donijeti mir pretvorit će se u pravi horor kad ih napadne razjareni lav koji je preživio napad krivolovaca.

Dragon Ball Super: Super Hero (zasad) nije planiran za prikazivanje u hrvatskim kinima, dok Zvijer možete pogledati od 18. kolovoza u kinima diljem Hrvatske.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala