Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.8.
Još jedna subotnja večer kad je teško izabrati samo jedan odličan film!

TV Preporuke dana – Subota 20.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Laž, HTV 2 u 23:35 sati
Winnieno neočekivano priznanje natjera Lauru da pomoć zatraži od bivšeg saveznika. No, zanimanje novinara i Katyna nestabilnost ometaju Laurin napredak.

FILMOVI

Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, Doma TV u 19:55 sati
U ovom nastavku pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu.

Jednog lijepog dana, HTV 1 u 20:10 sati
Još jedan iscrpljujući dan u životu arhitektice Melanie i novinara Jacka. Nakon slučajnog susreta i početnog antagonizma ovo dvoje samohranih roditelja pronaći će nešto što nisu očekivali... ljubav.

Razbijač, Nova TV u 20:15 sati
Vrativši se u svoj rodni gradić, The Rock ne može prepoznati to nekoć mirno mjesto. Odluči stvari preuzeti u svoje ruke i izboriti se za pravdu i zakon..

Kako je Gru postao dobar, RTL u 20:25 sati
Nove avanture izazvane su pojavom Gruovog izgubljenog brata blizanca Drua. Osim Drua, Gruov život zagorčava i zlikovac Balthazar koji je kao dijete bio zvijezda. Balthazar će biti najveći Gruov neprijatelj do sad. Prije dugometražnog filma možete pogledati kratki animirani Ludi malci u 20:15 sati.

Natjeravajući Amy, HTV 3 u 22 sata
Holden i Banky najbolji su prijatelji i autori popularnog stripa. Izvrsno se slažu sve dok ne upoznaju Alyssu, također crtačicu stripova. Holden smatra kao su on i Alyssa stvoreni jedno za drugo, ali tada sazna da je ona lezbijka. Ipak je uspjeva uvjeriti da mu pruži priliku.

Nadarena, RTL u 22 sata
Frank je samac koji odgaja čudo od djeteta, svoju nećakinju Mary. Ali Frankovi planovi za Maryn normalni život propadaju kad Frankova majka Evelyn otkrije njezine matematičke sposobnosti, a njezini planovi prijete da ih razdvoje.

Spokoj, HTV 1 u 22:30 sati
Matthew McConaughey tumači kapetana ribarskog broda koji živi prividno spokojnim životom na malom otoku na Karibima. Uskoro ga sustižu mračne sjene njegove misteriozne prošlosti i on biva ovijen velom zablude.

Čudesni Spider-Man, Nova TV u 22:35 sati
Redatelj Marc Webb donosi svoju verziju Spider-Mana s Andrewom Garfieldom u glavnoj ulozi, a njegov ljubavni interes glumi Oskarovka Emma Stone.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala