Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.8.
Današnja večer donosi odlične serije i filmove

TV Preporuke dana – Petak 19.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Genijalna prijateljica, HTV 3 u 21:05 sati
Serija snimljena prema svjetskom izdavačkom fenomenu Elene Ferrante koje je u svijetu prodano u milijunima primjeraka. Kada joj najvažnija prijateljica nestane bez traga, Elena Greco, starija žena koja živi u kući punoj knjiga, uključi računalo i počne pisati priču o Lili, priču o prijateljstvu koje se rodilo u školskim klupama pedesetih godina.

Miriše na ljubav, RTL u 21:15 sati
Eda pokušava otrijezniti Serkana. Selin izlane nešto pred Edom, koja želi otići daleko s djevojkama da se odmori od svega.

Medici. Gospodari Firenze, HTV 3 u 22 sata
Bernardi uvjerava Lorenza da Firencu neće izgubiti samo ako ubije Savonarolu. Lorenzo se na kraju predomislio te je zaštitio fratra od ubojica, makar mu je na taj način prepustio kontrolu nad gradom.

Priznanje, HTV 2 u 22:35 sati
Mediji slave glavnog inspektora Stevea Fulchera koji je vodio istragu u kojoj nije pronađena samo jedna, nego dvije žrtve serijskog ubojice Christophera Halliwella. No, iza kulisa mora se suočiti s disciplinskom komisijom.

FILMOVI

Srcolomke, HTV 1 u 20:10 sati
Max Conners i njezina kći Page razvile su neobičnu i profitabilnu rutinu u iskorištavanju pohotnih bogatih muškaraca: jedna od njih namami žrtvu do oltara, da bi nakon toga druga istog natjerala na preljub nakon čega bi prva već drugog dana tražila razvod i pobrala pozamašnu svotu novca.

Kamo si otišla, Bernadette?, HTV 1 u 22:45 sati
Bernadette Fox nije na dobrom glasu. Njezin muž uvijek ju je vidio kao urnebesnu, ali pomalo nesređenu suprugu. Kolege su je smatrali talentiranom i ambicioznom arhitekticom, a za svoju je 15-godišnju kćer Bernardette uvijek bila i najbolja prijateljica. Bernadette odjednom nestane, a njezina kćer Bee mora krenuti na putovanje do kraja svijeta kako bi je pronašla.

Super Troopers 2, RTL u 22:50 sati
Super murjaci Mac, Thorny, Foster, Rabbit i Farva stižu u Kanadu gdje bi trebali osnovati policijsku postaju u regiji koja bi se trebala odvojiti od Kanade i pridružiti se Sjedinjenim Američkim Državama. Naravno, ta situacija neće proći tako glatko.

Moj plus jedan, Nova TV u 23:55 sati
Ovo je film o iznajmljenim vozilima, mamurlucima, kontinentalnim doručcima i razgovorima s čudnim ujacima iz Francuske. Dvoje ljudi osjećaju se poput totalnih gubitnika jer jedino su oni ostali sjediti na klupi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala