Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC 200 Partyja: Tri mušketira, Ivana Kovač
Najveći slavonski pop i rock festival ove se godine održava 26. i 27. kolovoza

Predstavljamo izvođače CMC 200 Partyja: Tri mušketira, Ivana Kovač

Foto: CMC

Tri mušketira - Zlatko Pejaković, Mladen Grdović i Jasmin Stavros zabavljaju publiku na CMC Partyju

Još malo brojimo do početka šestog izdanja najvećeg slavonskog pop i rock festivala kojemu dan ranije, 26. kolovoza, prethodi CMC Party na kojem će u gradu na Savi nastupiti Tri mušketira – Zlatko Pejaković, Mladen Grdović i Jasmin Stavros. Publici je već dobro poznato da gdje se nađu Tri mušketira – nastaje lom. Onaj glazbeni, naravno. Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović iza sebe imaju godine zajedničkih nastupa, a ispred sebe – još jedno druženje s publikom, ovoga puta slavonskom.

"Slavonija fest je za mene jedan izazov jer ga do sada nisam doživio. Želim biti tamo i vidjeti što se dešava jer sam čuo sve najbolje o tom festivalu, a sad je idealna prilika za to. Uzbuđen sam zbog nastupa i jedva čekam popeti se na binu", najavio je svoj dolazak Jasmin Stavros.

Pun riječi hvale za svoje kolege s kojima će 26. kolovoza stati pred slavonsku publiku bio je Mladen Grdović pa je objasnio zašto će njihov nastup publici biti posebno zanimljiv.

"Što se tiče Stavrosa, on je najprije bio jedan od najboljih bubnjara, ne samo kod nas nego i u Europi i postao je velika zvijezda. Pejaković je bio roker kao što sam i ja u mlađim danima kad smo imali kosu do ramena, on je najstariji i najiskusniji od nas, ali nismo ni mi daleko", rekao je Mladen Grdović o ostalim mušketirima. 

Rođeni osječanin Zlatko Pejaković nedavno je u duetu s Ivanom Martićem Ivicom opjevao ljepotu Slavonije u pjesmi "Moja Slavonijo", a spot je sniman baš u Slavonskom Brodu. Sasvim je sigurno da će Brođani i gosti pjevati u glas sa Zlatkom i Ivicom na CMC Partyju.

"Drago mi je što smo to uradili zbog toga što ja već dugo tražim dobru pjesmu o Slavoniji. A ovo ne da je dobra pjesma nego sam ja progutao jedno 4-5 knedli dok sam to otpjevao. Pogađa točno onu nit koju ja imam u sebi za Slavoniju sa čistom realnošću", opisao je Zlatko Pejaković pjesmu o rodnom kraju.

Ivana Kovač dolazi rasplesati uvijek raspoloženu slavonsku publiku

S pjesmom "To se desi" Ivana Kovač je nastupila na CMC Festivalu u Vodicama i osvojila nagradu za najbolju pjesmu, a singl "Voljeli smo jedno drugo" predstavila je na Splitskom festivalu. "To se desi" dobila je prekrasan spot, međutim, "Voljeli smo jedno drugo" još uvijek čeka svoje video izdanje.

"Osmi je mjesec, temperature su 37 stupnjeva, sad samo luđak može snimit spot po ovim temperaturama. U rujnu ću objaviti novu pjesmu, a i za nju će trebati spot i sad tu moram pronaći rješenje. Jako sam sretna pozivom na festival, nastupam s Gazdama i Tri mušketira, a to ne može ne biti dobro. Vidimo se 26. kolovoza na CMC Partyju. Očekuje vas puno dobre zabave, puno dobrih pjesama, a nadam se da će biti i kulena", najavila je CMC Party Ivana Kovač.

Ovo radno ljeto Ivana će završiti na CMC 200 Slavonija Festu, odnosno na CMC Partyju. Posljednji je puta u Slavoniji nastupala još dok je pjevala u grupi Magazin, a ovo će biti njen debitantski nastup u Slavonskom Brodu. Ivana u Slavoniju ne dolazi bez, kako u šali ističe, sebe, svog banda i automobila, a tri stvari koje ju asociraju na Slavoniju su kulen, Opća Opasnost, i ravnica.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala