Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwayne Johnson otkrio još detalja o snimanju filma Black Adam
Još je jednom potvrdio kako se borio da Black Adam i Shazam dobiju svaki svoj origin film

Dwayne Johnson otkrio još detalja o snimanju filma "Black Adam"

Foto: YouTube

U najnovijim intervjuima Dwayne Johnson još je jednom naglasio kako je utjecao na snimanje samostalnog filma o antijunaku Black Adamu.

Naime, kad je na čitanje dobio scenarij za Shazam!, film koji je 2019. postao veliki hit, u prvotnoj su verziji Black Adam i Shazam trebali istovremeno biti predstavljeni jer su svoje moći dobili od istog čarobnjaka – pa je to bilo i smisleno. Johnson je odmah pomislio kako nije dobro niti za jedan od ta dva lika da ih se istovremeno predstavi, te iako je tada to bilo nepopularno mišljenje – on je znao da trebaju napraviti dva zasebna filma i na tome je inzistirao.

"Prvi nacrt filma Shazam! bio je kombinacija Black Adama i Shazama: dvije priče o podrijetlu u jednom filmu. Ok, to jest bio cilj pa nam to nije bilo neko veliko iznenađenje, ali kad sam pročitao scenarij imao sam osjećaj da ne možemo tako napraviti film. Na taj način bismo Black Adamu napravili medvjeđu uslugu", rekao je u intervjuu za Vanity Fair.

Popularni glumac i producent nakon toga je lobirao da njegov antijunak dobije poseban film, što nije bilo jednostavno. "Svi su mislili da je scenarij savršen i da film treba krenuti sa snimanjem. Ja sam rekao da Shazam! treba snimati u jednom tonu, a Black Adam u drugačijem te da ih svakako trebamo razdvojiti", dodao je.

Odluka o posebnim filmovima poznata je od 2017. godine kad su Johnson i jedan od vodećih u DC Filmsu Geoff Johns tako dogovorili. Johnson je u projekt Black Adam uključen od 2008. godine kad još nije bio ovako velika holivudska zvijezda, a smatra ga jednim od izazova života o čemu redovito piše na svojim društvenim mrežama.

Black Adam u kinima očekujemo 21. listopada ove godine. Režiju potpisuje Jaume Collet-Serra, a u ostalim ulogama su Sarah Shahi, Noah Centineo, Pierce Brosnan i Aldis Hodge.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala