Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi film iz Saw franšize stiže u listopadu 2023.
Režije će se ponovno primiti redatelj šestog i sedmog filma, Kevin Greutert, koji slovi za mnogima omiljenog

Novi film iz "Saw" franšize stiže u listopadu 2023.

Foto: YouTube

Lionsgate i Twisted Pictures objavili su kako planiraju novi film u Saw franšizi (Slagalica strave) i otkrili planirani datum premijere u kinima.

Novi nastavak u franšizi vrijednoj milijardu dolara bit će jubilarni, deseti film i u kinima ga možemo očekivati 27. listopada 2023. godine. Za redatelja je odabran Kevin Greutert koji je režirao Slagalicu strave 6 2009. i Slagalicu strave 7 godinu kasnije, a sudjelovao je i pri produkciji prvih pet filmova te za Jigsaw 2017. godine.

Radnja novog filma zasad se drži u tajnosti, a studio (ponovno) obećava da će osvojiti srca obožavatelja – i još neke dijelove tijela – s novim, još luđim, uvrnutijim i genijalnim zamkama te novim zagonetkama koje će trebati riješiti.

"Slušali smo što obožavatelji žele i sad marljivo radimo na novom filmu koji će se svidjeti i obožavateljima franšize i horora općenito. Upravo zato smo vratili uzde Kevinu Greutertu koji je i dalje mnogima apsolutni favorit u cijelom serijalu. Više detalja očekujete uskoro", rekli su producenti franšize Mark Burg i Oren Koules.

Prvu Slagalicu strave gledali smo 2004. godine koja je pokrenula skoro dva desetljeća popularnu franšizu. Deveti film mogli smo gledati prošle godine: Spirala straha (Spiral) poslužila je kao samostalni nastavak priče o Jigsawu, ali nije najbolje prošao kod publike. Devet filmova diljem je svijeta ukupno zaradilo 1,016 milijarde dolara.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala