Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Viola Davis postaje zlikovac u novim Igrama gladi
Prednastavak "Igara gladi" naziva "The Ballad of Songbirds and Snakes" stiže sljedeće godine

Viola Davis postaje zlikovac u novim "Igrama gladi"

Prequel film Igara gladi, koji nosi naziv The Ballad of Songbirds and Snakes je skoro spreman za početak produkcije, a danas doznajemo kako im se u glumačkoj ekipi pridružila oskarovka Viola Davis. Ona se tako pridružila glumačkoj postavi koju predvode Peter Dinklage, Hunter Schafer, Tom Blyth i Rachel Zegler.

Davis će se naći u ulozi negativke imena dr. Volumnia Gaul. Ona je glavna stvarateljica igara za 10. godišnje Igre gladi. Ona je genijalan i ekscentričan strateg te je ključna u oblikovanju mladog Coriolanusa Snowa u čovjeka koji će postati.

Redatelj prethodnih filmova Igre gladi Francis Lawrence ponovno će sjesti u redateljsku fotelju i za ovaj film, a nije krio oduševljenje o suradnji s Davis. Ulogu dr. Gaul je opisao kao okrutnu jednako kao i kreativnu te neustrašivu, a ujedno i zastrašujuću te otkrio kako su dugo planirali angažirati Davis upravo za tu ulogu.

Ovih je dana također objavljena i prva slika iz nadolazećeg filma, koja nam otkriva mladog Coriolanusa Snowa (Blyth) i njegovu djevojku Lucy Gray Braid (Zegler). Film nam donosi priču o Snowu, nemilosrdnom vladaru Panema, kojeg je u originalnim filmovima glumio Donald Sutherland. U ovom je filmu on mlađahan student koji se tek nalazi na početku svoje karijere, a već je rastrgan između ljubavi prema nježnoj Lucy Gray i odanosti prema zloj dr. Gaul.

Film The Ballad of Songbirds and Snakes se temelji na romanu Suzanne Collins iz 2020. godine, a svjetlo dana trebao bi ugledati 17. studenog 2023. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala