Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još više intergalaktičkog kaosa u novoj sezoni serije Rick i Morty
Šesta sezona predstavljena je novim trailerom, na male ekrane stiže početkom rujna

Još više intergalaktičkog kaosa u novoj sezoni serije "Rick i Morty"

Adult Swim je ovih dana objavio najnoviji trailer za nadolazeću, željno iščekivanu šestu sezonu svoje popularne animirane serije Rick i Morty, manje od mjesec dana prije premijere nove sezone. Novi trailer otkriva nam djelić kozmičkog nereda nove sezone, uključujući i Sanchez/Smith obiteljsku dramu.

Trailer počinje kao i mnoge epizode serije do sada, usred kaosa u kojem su se našli Rick i Morty. Ovog ih puta vidimo kako sjede uz zid, usred napada s laserskim pištoljima, s nepoznatim neprijateljem.

Rick svoj vjerni bord zove da im pusti pjesmu kako bi im se podigao moral i odjednom počne svirati Paranoid Black Sabbatha. Ono što slijedi je niz katastrofalnih događaja i Rick koji govori kako će obitelj "nestati iz stvarnosti", što je navodno drugačije od umiranja.

Serija Rick i Morty svoju je premijeru imala 2013. godine, a prati Ricka Sancheza u njegovim svakodnevnim svemirskim, vremenskim i interdimenzionalnim putovanjima s njegovim unukom Mortyjem. Također pratimo njegov odnos s njegovom vrlo inteligentnom kćeri, blesavim zetom i unukom Summer. Odmah po izlasku je serija postala klasik i u posljednjih devet godina od premijere postala svojevrsni kulturni fenomen.

Seriju su stvorili Dan Harmon i Justin Roiland. Glavnu glasovnu glumačku postavu čine Roiland kao Rick Sanchez, Chris Parnell kao Jerry Smith, Spencer Grammer kao Summer Smith, Sarah Chalke kao Beth Smith, Maurice LaMarche kao Morty i Kari Wahlgren kao Jessica.

Šesta sezona serije Rick i Morty s prikazivanjem bi trebala krenuti 4. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala